Bavorský les, ZOO pro fotografy

• Petr Bambousek SulaSula.com
    Petr Bambousek SulaSula.com
    23.12.2008 10:21

Pěkně napsané, Ondro! Toho zmiňovaného tučňáka v lese jsem na fotkách už viděl a je to opravdu ještě divnější než vlk na sluníčku :-D

• Bobo01
    Bobo01
    23.12.2008 11:07

Osobne som tam bol a veľa šťastia som nemal. Rys nás mal v paži, medvede podobne a vlky sú tam tak vyžrané, že sa hanbím tie fotky ukázať. To je jediné čo mi tam fakt vadilo.

• Walther Krupinsky
    Walther Krupinsky
    23.12.2008 13:12

Pekny, pokorne napsany clanek s velkou informacni hodnotou. Asi se zeptam hloupe ale kdyz bych u nas jel v zime 8km lesem do "narodniho parku", tak uz po 100m zapadnu a najdou me az na jare. Je tam zivo i v zime? Tzn. ta infrastruktura -> cesta/parkoviste/stanek s horkym cajem funguje i v zime?

• Zuzka B.
    Zuzka B.
    23.12.2008 13:30

Moc moc děkuju za informace. Nedávno jsem se snažila o tomto parku nějaké najít a byla jsem jen velmi málo úspěšná. Už se tam v létě moc těším.

• Vítězslav Malina 1
    Vítězslav Malina 1
    23.12.2008 14:49

zdravím všecny, článek pěknej fotky taky. Jen bych dodal, jestli někdo touží fotit medvědy ve volné přírodě zkuste Nízký Tatry. Letos v létě jsem měl štěstí a vyfotil si jednoho.

• Ondřej Prosický
    Ondřej Prosický
    Autor
    23.12.2008 15:16

Walther Krupinsky:
    Z vlastní zkušenosti potvrzuji, že je park dostupný i v zimě. Parkoviště je pořád za dvě eura, jen jak píšu, někdy je lepší vlastní čaj v termosce. Park se nikdy neuzavírá, někdy jsem tam byl už před šestou ranní - a troufám si říci, že tam možná lze být i přes noc (to jsem zatím nezkoušel).

• Peter Kurtis JacQueS
    Peter Kurtis JacQueS
    24.12.2008 12:55

fajn.. ;)

• Petr Salinger
    Petr Salinger
    24.12.2008 23:51

chci se zeptat je někde poblíž nějaké ubytování?(ikdyž vytáhnout stan a spát vedle medvědů by bylo zajímavé:)

• Roman Hradecký
    Roman Hradecký
    25.12.2008 21:13

Ondro díky za super článek i fotky. Šumavu mám cik cak prochozenou už dávno, ale v ZOO parku jsem nebyl. Info jsem potřeboval a příští rok se tam určitě vydáme. Udělat si k tomu vícedenní přechod přes Luzný a Roklan bude to pravé ořechové. Dobré světlo i v novém roce přeje Roman

• Ten co tady skončil
    Ten co tady skončil
    26.12.2008 18:08

Mě se letos v létě medvědi producírovali před objektivem docela skvěle (vlci zrovna byli "mimo provoz"), je však pravdou, že jsem u medvědího rajónu číhal od sedmi ráno do čtyřech odpoledne. Krátké video výběhu brtníků je tady: http://www.youtube.com/watch?v=AmrCbxasRaQ&feature=channel_page
    pár fotek na mém webu: http://fotomedved.czechian.net/ a na Rajče.net: http://fotomichal.rajce.idnes.cz/ Vše snímáno kompaktem s ohniskem 28-280mm (EQ). Největším problémem toho dne nebyla zvěř, alébrž to, že jsem nemohl sehnat 2 eura v mincích do parkovacího automatu :-)

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse