-
Dotazy a připomínky |
10
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
6
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
3
příspěvky za
posledních
30
dnů
:)
Vyfotiť šelmu vo voľnej prírode je ťažké ale nie nemožné. Osobne ma to do Bavorského parku láka, ale dostanem sa tam asi až v lete, ak sa tam vôbec dostanem.. :D snáď raz.. skúsil by som si to tam..
Výborně napsaný článek :)
Moc hezké ahoj :)
Výborný článek, jediné co mi tam chybělo tak informace jak daleko je od vyhlídky ke zvířatům (doporučené ohnisko?)
Díky Ondro za tip. Příští rok tam kouknu ;-).
Supr tip i clanek
Václav Koláček: Ta vzdálenost se liší, často můžou být přímo pod vyhlídkou, ale vlka jsem fotil i na ohnisko 1300mm. Podobně ani ten objektiv nejde jednoznačně doporučit, pokud vzít jeden, tak asi třístovku. Osobně mám raději pohledy skrze delší sklo, i kdybych měl zvíře kompozičně fiknout.
Ondřeji, děkuji za odpověď, šlo mi o informaci typu pod třístovku to bude problém :)
BTW gratuluji k vynikajícím fotkám
Prinosny clanek, ale jeste bych uvital informaci ohledne bezpecnosti, v uvodu clanku jsi to nakousnul, v clanku je to i naznaceno, ale uvital bych nejakou konkretnejsi informaci.
Mam pocit, ze nektere fotky tady v galerii nejsou zpoza plotu, ale primo z vybehu. No nevim, k medvedovi bych za plot rozhodne nelezl...
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).