Umelec Koch znovu zasahuje ...

• Lenka Strnadová
    Lenka Strnadová
    27.03.2026 21:33

Asi už naposledy jsem pod něj teď mohla. Bože... ať si mě už konečně taky blokne! :D Nezvládla jsem to... :D

• Lenka Strnadová
    Lenka Strnadová
    28.03.2026 08:35
    Reaguje na Lt. Dan 27.03.2026 18:35:

"dobry boze .. zase o.O mam takovou technickou otazku .. nemel by bejt..." - zobrazit celý komentář

Snažila jsem se včera, snažila jsem se dnes... snad mě už také konečně blokne...
    https://www.fotoaparat.cz/fotogalerie/fotografie/540314/?page=93ca77966d8b48aa7578a50ccdb7f704

• Lt. Dan
    Lt. Dan
    Autor
    28.03.2026 20:07
    Reaguje na Lenka Strnadová 28.03.2026 08:35:

"Snažila jsem se včera, snažila jsem se dnes... snad mě už také konečně..." - zobrazit celý komentář

ma pro tebe zjevne slabost ... nevim, jestli je to vyhoda :D

• Lenka Strnadová
    Lenka Strnadová
    29.03.2026 09:40
    Reaguje na Lt. Dan 28.03.2026 20:07:

"ma pro tebe zjevne slabost ... nevim, jestli je to vyhoda :D..." - zobrazit celý komentář

No... žere to čas :D Snad budou mé prosby vyslyšeny... a jestli ne, budu se snažit nereagovat :))

• Lt. Dan
    Lt. Dan
    Autor
    29.03.2026 10:43
    Reaguje na Lenka Strnadová 29.03.2026 09:40:

"No... žere to čas :D Snad budou mé prosby vyslyšeny... a jestli ne, budu se..." - zobrazit celý komentář

jsi ale statecna ... jsi takovy samuraj fotografie, ktery si jde hrde pro jistou smrt

• Lt. Dan
    Lt. Dan
    Autor
    29.03.2026 10:49

na druhou stranu ale ocenuju tento lstivy napad a neotrelou invenci pana Dolejse .... Vsechny zablokuje a pak muze na FO rozjet foto-terror nevidanych rozmeru ... on je to v podstate skvelej napad ...

• Lenka Strnadová
    Lenka Strnadová
    29.03.2026 11:43
    Reaguje na Lt. Dan 29.03.2026 10:49:

"na druhou stranu ale ocenuju tento lstivy napad a neotrelou invenci pana..." - zobrazit celý komentář

Mě ale nena...štvává Koch a jemu podobní jako spíš vedení, něco málo občas a za dlouhý čas udělají, když jsme hodně dotĕrní, ale prostě na to dlabou a je jim to u... Je to spíše jejich vizitka, že tu strpí takové...

• Adam Švarc
    Adam Švarc
    Admin
    31.03.2026 11:22

Ahoj všichni,

přečetl jsem si celé vlákno a seznam nahlášených komentářů. Chápu obě strany. Nicméně bych rád připomněl jednu věc, fotoaparat.cz existuje přes 25 let a náš slogan je "Rádce fotografa."

Kochovy fotky nemusí být každému po chuti, to je v pořádku, ale na to tu je galerie i komentáře. Přesně pro takové lidi by tenhle portál měl být bezpečné místo, ne bitevní pole. Pokud nám vadí konkrétní chování (blokování komentujících apod.), řešme to věcně a klidně mi napište a já se to pokusím zařídit jinak. Neřešme to tak, že se tu bude někdo veřejně pranýřovat.

A pane Kochu, jestli to čtete, tak bych to blokování přehodnotil. Chápu, že některé komentáře nejsou zrovna příjemné, ale tím, že lidi zablokujete, si situaci spíš zhoršujete. Vypadá to, jako byste kritiku nechtěl slyšet, a to pak lidi provokuje ještě víc. Zkuste si z komentářů vytáhnout to, co Vás reálně posune dál. I v ostrém komentáři občas bývá zrnko pravdy. Zbytek vypusťte z hlavy a foť dál.

Pojďme se radši soustředit na to, co tu děláme rádi — fotíme a pomáháme si navzájem být v tom lepší.

Díky za pochopení.

• Lenka Strnadová
    Lenka Strnadová
    01.04.2026 12:12
    Reaguje na Adam Švarc 31.03.2026 11:22:

"Ahoj všichni, přečetl jsem si celé vlákno a seznam nahlášených komentářů...." - zobrazit celý komentář

...omylem jsem diskuzi nahlásila...

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse