-
Fotogalerie |
10
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
9
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Fotogalerie |
7
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Vše o fotografování |
6
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Fotoaparáty a fototechnika |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
Asi už naposledy jsem pod něj teď mohla. Bože... ať si mě už konečně taky blokne! :D Nezvládla jsem to... :D
"dobry boze .. zase o.O mam takovou technickou otazku .. nemel by bejt..." - zobrazit celý komentář
Snažila jsem se včera, snažila jsem se dnes... snad mě už také konečně blokne...
https://www.fotoaparat.cz/fotogalerie/fotografie/540314/?page=93ca77966d8b48aa7578a50ccdb7f704
"Snažila jsem se včera, snažila jsem se dnes... snad mě už také konečně..." - zobrazit celý komentář
ma pro tebe zjevne slabost ... nevim, jestli je to vyhoda :D
"ma pro tebe zjevne slabost ... nevim, jestli je to vyhoda :D..." - zobrazit celý komentář
No... žere to čas :D Snad budou mé prosby vyslyšeny... a jestli ne, budu se snažit nereagovat :))
"No... žere to čas :D Snad budou mé prosby vyslyšeny... a jestli ne, budu se..." - zobrazit celý komentář
jsi ale statecna ... jsi takovy samuraj fotografie, ktery si jde hrde pro jistou smrt
na druhou stranu ale ocenuju tento lstivy napad a neotrelou invenci pana Dolejse .... Vsechny zablokuje a pak muze na FO rozjet foto-terror nevidanych rozmeru ... on je to v podstate skvelej napad ...
"na druhou stranu ale ocenuju tento lstivy napad a neotrelou invenci pana..." - zobrazit celý komentář
Mě ale nena...štvává Koch a jemu podobní jako spíš vedení, něco málo občas a za dlouhý čas udělají, když jsme hodně dotĕrní, ale prostě na to dlabou a je jim to u... Je to spíše jejich vizitka, že tu strpí takové...
Ahoj všichni,
přečetl jsem si celé vlákno a seznam nahlášených komentářů. Chápu obě strany. Nicméně bych rád připomněl jednu věc, fotoaparat.cz existuje přes 25 let a náš slogan je "Rádce fotografa."
Kochovy fotky nemusí být každému po chuti, to je v pořádku, ale na to tu je galerie i komentáře. Přesně pro takové lidi by tenhle portál měl být bezpečné místo, ne bitevní pole. Pokud nám vadí konkrétní chování (blokování komentujících apod.), řešme to věcně a klidně mi napište a já se to pokusím zařídit jinak. Neřešme to tak, že se tu bude někdo veřejně pranýřovat.
A pane Kochu, jestli to čtete, tak bych to blokování přehodnotil. Chápu, že některé komentáře nejsou zrovna příjemné, ale tím, že lidi zablokujete, si situaci spíš zhoršujete. Vypadá to, jako byste kritiku nechtěl slyšet, a to pak lidi provokuje ještě víc. Zkuste si z komentářů vytáhnout to, co Vás reálně posune dál. I v ostrém komentáři občas bývá zrnko pravdy. Zbytek vypusťte z hlavy a foť dál.
Pojďme se radši soustředit na to, co tu děláme rádi — fotíme a pomáháme si navzájem být v tom lepší.
Díky za pochopení.
"Ahoj všichni, přečetl jsem si celé vlákno a seznam nahlášených komentářů...." - zobrazit celý komentář
...omylem jsem diskuzi nahlásila...
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).