-
Diskuse ke galeriím |
21
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
6
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Fotogalerie |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Fotoaparáty a fototechnika |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
Nj...na cestopis dobrý. Fotograficky poslabší. Navíc se daly fotografie drobně upravit, oříznout a nebylo tak třeba ukázek všech těch uživatelských chyb. Hlavně pak nechápu onu velikost fotografií k článku přiložených, na kterých vidíme zřejmě to samý, co autorka v onom historickým hledáčku (kde, jak sama zmiňuje, postavu vůbec neviděla)
Príma článek. Jen škoda, že jsou po rozkliku fotografie tak malé.
Ještě mě zajímá, jestli jsou fotky sken negativu, nebo pozitivu. Hlavně ty barevné.
text se mi taky líbí, ale fotky .... mno, jet tak daleko, být začátečník a experimentovat tam s kinofilmem a pak přivézt tohle, to bych si to asi hodil ..
"Nj...na cestopis dobrý. Fotograficky poslabší. Navíc se daly fotografie..." - zobrazit celý komentář
Ahoj, díky za komentář. Fotky mají originálně cca 10Mpx, nejsem si jistá proč se zobrazují tak malé. Pravděpodobně IT pro web zmenšilo?
"Príma článek. Jen škoda, že jsou po rozkliku fotografie tak malé. Ještě mě..." - zobrazit celý komentář
Děkuji :) Nevím přesně proč se zobrazují tak malé. Asi jsou to fotky zkopírované přímo z mého word dokumentu, ne z plného rozlišení co jsem zasílala v příloze. Některé si postupně popřidávám na profil ve větším, pak můžete mrknout:) Ano, všechny jsou skenovány z negativu.
"text se mi taky líbí, ale fotky .... mno, jet tak daleko, být začátečník a..." - zobrazit celý komentář
haha tak aspoň, že ten text :D Určitě si to hodím.. na zeď, abych měla co na porovnání z kinofilmových začátků :)
"Ahoj, díky za komentář. Fotky mají originálně cca 10Mpx, nejsem si jistá..." - zobrazit celý komentář
Tak to já si jistý jsem ...
"Děkuji :) Nevím přesně proč se zobrazují tak malé. Asi jsou to fotky..." - zobrazit celý komentář
Díky za odpověď.
Ať se daří:)
"Děkuji :) Nevím přesně proč se zobrazují tak malé. Asi jsou to fotky..." - zobrazit celý komentář
Díky za odpověď.
Ať se daří:)
"Tak to já si jistý jsem ......" - zobrazit celý komentář
Super, aspoň jeden z nás :D
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).