Prosím o zrušení Black listu

• 27.03.2023 10:31
  • KIV
  • 155
  • Lt. Dan
    Lt. Dan
    03.12.2025 08:49
    Reaguje na loser 03.12.2025 00:33:

"Tady je to jak u ubrekánků.Si vemte foťák a běžte nafotit fotky, kterejma..." - zobrazit celý komentář

co to mektas ? o.O chapes smysl psanyho textu ?

• Rumovník Pravý
    Rumovník Pravý
    03.12.2025 11:25
    Reaguje na Lt. Dan 03.12.2025 08:49:

"co to mektas ? o.O chapes smysl psanyho textu ?..." - zobrazit celý komentář

myslím, že Loser to pochopil docela přesně, ten tvůj nářek poručíku. Neplatíš, tak neřeš, nepřepínej a hlavně nepátrej .... znáš to že ? Foť, zlepšuj se, vkládej a úspěch se dostaví. a už tě pak ani nenapadne takto vypisovat

• Lt. Dan
    Lt. Dan
    03.12.2025 13:39
    Reaguje na Rumovník Pravý 03.12.2025 11:25:

"myslím, že Loser to pochopil docela přesně, ten tvůj nářek poručíku...." - zobrazit celý komentář

Ja jen navazal na ubrecenou KIV a Alese.N .. navic jsem pouze konstatoval strasny technicky stav FO a snazil jsem se ji povzbudit, aby hodnotila tak, jak to citi .... je zabavne, ze mi takovymto zpusobem odpovidas zrovny ty a ze navazujes zrovna na "tohodle" gentlemana :D ...

• KIV
    KIV
    Autor
    03.12.2025 14:02

No tak asi takhle - jako jo, ty fotky co se mi zobrazí tak že je musím prohlížet po kouskách, ty mě trochu štvou. Ale nevrtám do toho, že by to měl předělat portál, protože je mi jasné co to znamená zaplatit programátory, aby to předělali. Jsem vděčná že tu ten portál máme, a ano, když bude nutné aby portál zůstal, jsem ochotná finančně přispět na provoz... Co se týče těch přerostlých fotek, on to každý může zmenšit sám, dřív jsme to tak dělali, a i já to tak dělám.
    Tohle vlákno je ale o něčem jiném. Když dáte někomu málo bodíků a on vás dá na BL jen za to, tak pak škodí, a to nejen sobě. A zase, šlo by to i bez zásahu programátorů, jen bychom museli táhnout za jeden provaz.
    Jsem moc ráda že tu ten portál máme, jsou tu pořád i výborné fotky, a doufám že nám portál vydrží.

• Lt. Dan
    Lt. Dan
    04.12.2025 21:42
    Reaguje na KIV 03.12.2025 14:02:

"No tak asi takhle - jako jo, ty fotky co se mi zobrazí tak že je musím..." - zobrazit celý komentář

ja teda (jakozto ajtak profesi) takhle odevzdanej ani zdaleka nejsem .. tyhle stranky jsou hola tragedie ... pritom jedine co by stacilo by bylo preprogramovat dve veci - prvni vec je priserna zastarala knihovna na zmensovani fotek, co to domrsi, ze to neni ostre a vypada jak vyndane krave z huby a druha vec by byla ze by se ten nahled zobrazil nejak rozumne s ohledem na to, ze je rok 2025 a ne 1998 a bylo by to treba dynamickej fullscreen (dle rozliseni monitoru) .. je mnozstvi zadarmo ruznejch nastroju ktere (pomoci js - javascriptu asi v dnesni dobe) zobrazi fotka ve formatu fullscreen lightbox po kliknuti bez nejake vyznamne ztraty kvality ... naprogramovat neco takoveho by ani nebyl tak strasnej problem protoze se opravdu jedna jen o nahrazeni "nahledu" za neco modernejsiho a nahrazeni knihovny na manipulaci s forkou (dynamic scaling, compressin, atd) .. soucasne reseni je naprosto tristni a je alespon 20 let naprosto zastarale ... upadek tehlech stranej jde z velke casti na vrub prave tomuhle, jak mizerna je technicky galerie a zobrazovani fotek

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse