-
Dotazy a připomínky |
10
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
7
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
3
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
3
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
:D hoho, me taky .... a to jsem pod jeho veledilem dlouho nekomentoval ... akorat u te gulasove abstrakce ... nevi nahodou nekdo, jestli to nahodou nebyl gulas z plechovky ?
":D hoho, me taky .... a to jsem pod jeho veledilem dlouho nekomentoval ......" - zobrazit celý komentář
myslím, že to byly zbytky po Jiklovi, proto ho tak pobouřily nepěkné reakce, že se uchýlil ke krajním prostředkům. Taky si chtěl asi zajistit klid u dalších avizovaných veleděl
tesne. ve skutecnosti to bylo par zbytku pro krysy na misce od gulase a krysam lapenym v komentarich zkratka zatrhl prezentaci jejich nejapnych nespravnych asociaci. U del casto tak odusevnelych to genius nekdy muze povazovat za rouhani a urazku a ve vasem vlastin zajmu vas ochrani pred peklemym ohnem. Krestanum to doslo uz davno a lajkuji jako o zivot a vam bez predstavivosti musel pomoci sam mistr. Clovek si dostatecne uvedomi svou chybu a ztratu az kdyz uz byva pozde.
https://www.fotoaparat.cz/fotogalerie/fotografie/535312
haha .. otevrel si hospodu ale chodili mu do ni lidi ....
tak beru zpet ... vidim, ze Koch tady byl aktivni mnohem vic, napr. tady https://www.fotoaparat.cz/fotogalerie/fotografie/534665 ... ja jak sleduju jenom krajinu, tak jsem si jeho genia nevsiml ... dobry boze :D ... muze mi nekdo vysvetlit co jsem to vlastne videl ?
Dva nešvary...
Kamarádšoft, na fotce nezáleží. Třeba koukáte na fotku a chcete ji spravedlivě ocenit na dva body max. A před vámi šestky a kamarádšovské pozdravy. Fakt to tam dáte? Nedáte, vypnete počítač a jdete dělat křížovky.
A ten druhý nešvar? Ten už mi je vlastně ukradenej. Když tam tu dvojku max dám, půjdu na BL. Proč bych to vlastně dělala? Asi mi už ani nevadí že bych šla na ten BL. Spíš si myslím, že je to úplně jedno a úplně zbytečné....
Takže ohodnotím jen ty fotky co se mi opravdu líbí na 6 nebo na 7....
"Dva nešvary... Kamarádšoft, na fotce nezáleží. Třeba koukáte na fotku a..." - zobrazit celý komentář
Ahoj KIV, těmto nešvarům už předcházím po delší dobu a úspěšně. :-)
Vašík
"Dva nešvary... Kamarádšoft, na fotce nezáleží. Třeba koukáte na fotku a..." - zobrazit celý komentář
Naprostý souhlas, proto jsem se tady na to vykašlal. Jen nejdu dělat křížovky, ale sleduju jiný fotoweb, na kterém nemusím nic zmenšovat a fotky se zobrazují docela dobře.
je to na tobe ... je tu par lidi jejichz hodnoceni si bezvyhradne vazim a jsem za nej ultimatne rad, i kdyz by mi davali dvojky a jednicky ... fotoaparat a hodnoceni tady si tu zprivatizovala particka, "co to spolu na fotoserverech tahne uz dlouho" (volna citace Alese/Clinta63, kdyz mi pred nekolika lety jakozto totalnimu strevu vysvetloval, jak to na fotoserverech chodi) ... ten upadek zdejsi galerie je podle me kombinace vice faktoru .. jeden z naprosto zasadnich faktoru je uplne zoufalej technickej stav tehlech stranek, protoze zadnej fotograf nechce nahravat fotky do galerie, ktera je zobrazuje uplne na pobliti ... tady by mel Andrej Macenauner neco zazit delat ... treba si zalozit kickstarter a nebo hithit .. proc ne nakonec .. dalsi z faktoru je to, co popisujete treba s hodnocenim a s atmosferou tady, kdy se urciti jedinci chovaji doslova nepratelsky ke kazdemu, kdo jim neleze do rite (a nedejboze dobre foti - to je skoro ten nejvetsi prohresek)
Tady je to jak u ubrekánků.Si vemte foťák a běžte nafotit fotky, kterejma vytřete zdejším mafošům zrak.Pak se vám ty sedmičky jen pohrnou.Dyž máte hnusný fotky,tak halt fotky tejdne mít nebudete,no.S tím se musí člověk smířit a né tu naříkat jak žalobníček na základce. Ste tu zadarmo,tak nebulte.Nebo si založte vlastní fotoweb,a tam se předveďte. PS. Taky mě štve,že neumim hezky fotit, ale snášim to statečně a zdejší fotky třeba ptáků jsou hodně luxusní.Rád se kouknu,i když sem moc nechodim,bo nemám čas.Hezký svátky všem.
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).