Ve sněhovém království - nejlepší fotografie a rozhovor s vítězi

  • Adam Švarc
    Adam Švarc
    Admin
    Autor
    23.02.2023 12:03

    Hezký den všem, pochybení ji určitě i na straně redakce. Nevšimli jsme si, že výherní fotografie byla již použita v jiných soutěžích. Bohužel v galerii nejde předělat výsledné pořadí, tzn. že výsledky jsou takto dané a nic se s nimi dělat nemůže. S redakcí projdeme znovu pravidla a budeme si dávat větší pozor na to, aby se nic podobného neopakovalo.

  • E.B.E
    E.B.E
    23.02.2023 14:33
    Reaguje na Adam Švarc 23.02.2023 12:03:

    "Hezký den všem, pochybení ji určitě i na straně redakce. Nevšimli jsme si,..." - zobrazit celý komentář

    Věřím (jak už jsem tu řekl dříve), že snad vnesete nové světlo do zdejšího prostředí. Bohužel tohle se tu opakuje dost pravidelně a je na to pravidelně upozorňováno. Chápu, že se něco přehlídne, přihodí. Stane se i v lepších rodinách. Na Grammy, v NHL, na olympiádě...přesto si myslím, že to nejde jen tak přejít bez nápravy. I článek není problém smazat a napsat znova. Případně vydat nový s "opravou". Přece nemůže existovat precedens, kdy soutěžící/závodník podvádí, všichni to ví, přesto se řekne "stalo se. Třeba příště".

  • MV-foto
    MV-foto
    24.02.2023 18:53
    Reaguje na E.B.E 23.02.2023 14:33:

    "Věřím (jak už jsem tu řekl dříve), že snad vnesete nové světlo do zdejšího..." - zobrazit celý komentář

    Tak třeba se příští rok pravda sama ukáže.
    A ta stejná fotografie se umístí až jako čtvrtá.

  • Jan Schafhauser
    Jan Schafhauser
    25.02.2023 10:47

    Tak co k tomu dodat. Víceméně souhlasím s EBE a jinými, jen to asi nevidím tak vyhroceně. Možná jen nestíhám tolik sledovat dění na tomto serveru a na jiných už vůbec a tak mi uniklo, že ta první fotka prošla už několika soutěžemi. Což mě nečiní smutným ani rozlobeným. Jen bych se přimlouval aby byla zrušena černá listina. Je to podle mě taková berlička pro ty, kteří nedokáží snést kritiku. Což je mezi amatéry jev celkem častý. Pokud by někdo použil opravdu nevhodný komentář, nebo byl vulgární, mohla by fungovat metoda selekce samotnou redakcí těchto stránek.

  • E.B.E
    E.B.E
    25.02.2023 18:40
    Reaguje na Jan Schafhauser 25.02.2023 10:47:

    "Tak co k tomu dodat. Víceméně souhlasím s EBE a jinými, jen to asi nevidím..." - zobrazit celý komentář

    Díky za "zastání", přesto že jsi na to šel velice "korektně". A možná to hrotím, jak říkáš. Ale taky vidím přesah tohoto serveru a jeho "vzkaz" široké veřejnosti. A ačkoli se mne konkrétní případ netýká, nechci, aby média učila následující generace, že porušování pravidel, zákonů, se přejde bez nápravy,trestu a omluvy. Což se už v reálném životě kolem běžně děje a začíná to být "naprosto" normální. A asi jsem divnej, že neposlouchám rady: Když se tě to netýká, tak se o to nestarej

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse