-
Diskuse ke galeriím |
9
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
3
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Petr: Vetsina Nikonu ma maximalni delku expozice omezenou na 30 minut. Jinak hotpixely se objevit muzou ale i to by asi slo osetrit softwarove. Zkusit to zjistit, jak to teda doopravdy je ....
Michale...je pravda, ze na D300 nefunguje to klasicke infra dialkove ovladanie ako na D50,D80,D200 etc?? Ak ano, asi je to dost nevyhoda...akym sposobom je potom vyriesene odpalovanie okrem samospuste a drotoveho ovladania?
Bohuzel je to tak - levne bezdratove ovladani ML-L3, ktere se pozivalo u D70, D80 a podobne, nelze na D300 (ale ani na D200) pouzit, tam se resi bezdratove ovladani jinak - pomoci jineho IR ovladace nebo pres Wi-Fi ....
Hm...no co uz...aj tak do neho idem, aj ked to bude urcite vyssia polozka...
Jaroslav: Daji se ale za celkem slusny peniz poridit i neoriginalni dalkove radiove odpalovace, kterymi lze fotak ovladat az na nekolik desitek metru ....
Michal, ak by si mi vedel nejaky odporucit, bol by som ti vdacny :)
Neco najdes treba v nabidce Oehlingu ....
Nwebo tohle : http://www.kaiser-fototechnik.de/en/produkte/2_1_produktanzeige.asp?nr=6159
Jelikoz mam od vcerejska doma uz vlastni D300 a pred 3 tydny jsem mel pucenou testovaci verzi tak jen par poznatku :)
+precizne zpracovane telo!
+ergonomie výborna!
+nastaveni buttonu dle potreby
+3"LCD TFT opravdu spicka (srovnavam D70,D80,D200 co mi prosly pod rukama)
+nastavitelne vlastni profilove menu dle potreby
+ISO 100 - 6400 1/3 - 1/2 - 1 step to dela asi 30 moznosti .)
+3D 51 bodovy autofokus testoval jsem no proste, kdo nevyzkousi neuveri :) MASAKR .)
- MB-D10 nevyhoda pri pouziti baterie v tele + v gripu ze pokazde kdyz chcete nabit baterii v tele musite odsroubovat grip :) a upozorneni 8fps (7,5) lze pouze s baterii 8xAA nebo ENEL4A!!!!!
takze kdyz mate 2xENEL3E tak pouze 6fps!
- pri 14-bit NEF je snimani pouze 2,5fps ! pri 12-bit NEF je to tech 6 a vice .)
momentalne cekam na nikkor 24-70/2,8 tak ted momentalne jsem testoval tamrona 17-50/2,8 a zavery
pomer/cena/vykon bez debat BEST!
+zadna vule! kdyz jsem mel nikkor18-70DX tak ta mela relativni vykmit pri vysunuti 1mm na kazdou stranu, tamron se ani nehne.
+tamron tovarni zpracovani je lepsi nez treba nikkor18-70DX
+tamron rychlost AF +- stejne jeko nikkor18-70DX
+ kvalita obrazu vyborna i 2,8 me velmi mile prekvapilo .)
No kdo se chce na neco zeptat tak se ptejte, mam zitra zkousku takze neni moc casu na hrani :)
P.S. mam verzi D300 + nikoncaptureNX zdarma, coz se urcite vyplati jelikoz dany soft stoji kolem 4700kc s DPH. Jinak k D300 pekny 420str. manual je to pravda .)
Karel Vojkovský | vojkovsky.com
Jo samozreme jsem testoval ISO 3200 NR HIGH, poslu pak vysledky. Mam i srovnani s D200 na 3200ISO .)
Jinak NR se da zvolit vcetne 800 - 6400 automaticky low-medium-high, vysledky me opravdu prekvapily !!!!
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).