-
Diskuse ke galeriím |
9
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
3
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Fotoaparáty a fototechnika |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
No ked uz 17-55/2,8 nie je to prave orechove tak uz potom neviem... je to spickovy profi objektiv :)
Vsechny Zoomy jsou na houby ;-)))
Jedine pevna skla !
Jinak 85/1.8 je super, 50/1.8 ujde, ale 50/1.4 je lepsi ... manualni 1.2 ;-)
I kdyz na reportaz a prirodu jsou zoomy praktictejsi.
Pěkná recenze,super foťáčku,jsem rád,že už ho mám doma:-)
Jaromír: Gratuluju, myslim ze ty jsi presne ten typ uzivatele, kteremu dokonale sedne hlavne novy autofokus. At se ti dari. Ahoj a dobre svetlo.
Dobrá recenze, udělat k novému výrobku rozhovor s uživatelem, který focení rozumí a měl možnost výrobek odzkoušet v praxi, je výborný nápad.:-) myslím, že by si tento foťák přál snad každý...:-)
Vojtěch: Dik, rozhovor byl napad prave pro oziveni a jsem rad, ze se libi. Bohuzel to nejde vzdycky, protoze ne vzdy je na to dost casu ....
admiral: až budeš moc porovnat, tak pochopíš proč DX17-55/2,8 není to pravé ořechové (17-35 je opravdu lepší), jediná jeho výhoda je větší rozsah.
kapsa: kvůli tomu, že to DX? to mě příjde takové divné :) Dle této logiky budeš muset zařadit "superset" DX18-55/3,5-5,6 i k plánovanému testu D3, protože ta s ním umí taky fotit ;)
sorry, ale v této třídě bych prostě některá skla nezmiňoval. Pokud mám 45-55000 na tělo + grip atd., tak mám i na lepší skla, která jsou důležitější než nový cmos ;)
PS: 18-70 beru na milost, ale 70-300VR už rozhodně ne - to je těžkej přešlap.
pro případné odpůrce zavržení 70-300VR, tak místo toho je x-krát lepší volba af80-200/2,8 (+ případný konvertor), cenou to je podobné a kvalitou nedostižné
Nečítal som niečo o režime živého náhledu s podporou autofokusu.Prečo?Recencia je dobrá.
Kamil Moravec : nova 80-200/2,8 stoji 14,5tis. Kc?Kde prosim vas?
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).