-
Dotazy a připomínky |
15
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
14
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
na druhou stranu nedostupnost nějakého produktu zvyšuje jeho exkluzivit... v bývalé NDR se na Trabanty čekalo několik let...
Prosím poraďte. Mám 350D a hledám něco na sport, co rychle ostří. Podle reklamních informací by právě tento foťák měl být ten, který hledám. Podle vašich komentářů ale o tom přestávám být přesvědčený. Je snad na rychlé kontinuální měření malých a rychlých objektů 30D lepší? (používám jen "L" objektivy)
Ondřeji, upřímně řečeno, 1D z tebe sportovního fotografa neudělá. Foť klidně s 350D, objektivy máš víc než slušné a pokud zjistíš, že tě bude tělo omezovat, tak kup 1D. Osobně si myslím, že zatím ho nepotřebuješ.
E-1 Doceal škoda že nějak vyšuměl E-1 od Olympusu já ho koupil za 15000 jako výprodej. A má spoustu vychytávek jako tělo z hořčíkový slitiny vodědolnost a podobně jako tohle železo.
Roman: jo, ale tím veškerá podobnost končí :D
s tim pympusem me to strasne pobavilo romane:o)nebudem to pitvat ale bylo to fakt vtipny:o))))
:o) Nechci urazit Olymuponisty, ale kdyz jsem si vybiral zrcadlovku, tak mi prodavac v prodejne rekl pamatnou vetu:,, Olympus? To nejsou fotaky". :o) Snad nerozpoutam bitvu, jen pisi co jsem slysel od "profika".
olympus jsou nahodou uzasny fotaky a maji vyborny skla.jenze to se netyka tech digitalnich.to jenom pro poradek:o))) takovem OM2Ti hmmm
naděje na vypořádání se s blbnoucím autofokusem MarkIII a rozplizlými náhledy snímků dávají uživatelé do nového firmware 1.0.9, otázkou je, zda nový software je všelék na nový hardware a nebo jen záplata nejkřiklavějších průserů
Karel: jasny, myslel digitaly a skla co jsem slysel maji fakt luxusni.
Cvrk: pekne napsane:o)
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).