• Michal Kupsa
    Michal Kupsa
    Autor
    16.07.2007 16:36

Ja mel ten aparat k dispozici jen kratce ale s AF jsem problem rozhodne nemel, i kdyz pripoustim, ze k foceni neceho opravdu akcniho jsem se nedostal ....

• Karel  Pagačík
    Karel Pagačík
    16.07.2007 17:36

Michale podívej se pořádně na vlčáka a pelikána.Nejsem štoural a na ostrost si nepotrpím,ale evidentně aparát zaostřuje celkem dost vpřed.Nemám oči jak ostříž,ale na těchto dvou snímcích se dá potvrdit co říkal Ondra,do republiky se dostala špatná série.Jinak ty snímky s vysokou iso jsou opravdu excelentní
    Karel

• Michal Kupsa
    Michal Kupsa
    Autor
    16.07.2007 17:47

Karel: Nemyslim - oba snimky jsou sice zaostreny trosku vpred ale je to tim, ze jsem do automatiky ostreni nijak nezasahoval a nechal jsem to na aparatu, ktery zaostril na nejblizsi cast - tim padem uz je neco mimo hloubku ostrosti.
    Jinak obrazova kvalita pri vysokych ISO je fakt uzasna, az opadne prvni vlna zajmu, tak si ho jeste pujcim a s timhle si pohraju. Je jen velka skoda, ze je tak malo zajimavych interieru, kde by se mohlo bez problemu fotit ....

• Fotograf 59
    Fotograf 59
    16.07.2007 18:29

ISO je opravdu bomba! Jinak pelikan mi prijde v poradku.

• omar gore
    omar gore
    16.07.2007 18:49

Ta výroba s velkou pravděpodobností zastavená je- jak jinak vysvětlit, že foťák je prakticky od svého uvedení nedostupný a fotoškoda odhadují pravidelnější dodávky na cca listopad.

• Ivo Stankuš
    Ivo Stankuš
    16.07.2007 19:50

omar - Canon dela mesicne jen par tisic kusu tel rady 1, a vetsina jich konci na prioritnich trzich jako jsou USA kde bylo na kazdy kus z prvnich varek az nekolik desitek zajemcu. Viz D200 a jeho dostupnost prvnich par mesicu, a to se jich delalo o pocatku o rad vic.

• Jiří Cvrk
    Jiří Cvrk
    16.07.2007 21:25

pozoruhodně recenzována a zasvěceně z ověřených zdrojů komentáři upřesněna událost sezóny 2007 

Díky všem, to je počtení!

• Dan Rozkol
    Dan Rozkol
    16.07.2007 22:26

Událost sezony by to byla, kdyby: a) ten foťák byl běžně k dostání, b) fungoval tak, jak má. Takhle to je spíš ostuda sezony... :(

• Michal Kupsa
    Michal Kupsa
    Autor
    17.07.2007 07:24

Ivo: Souhlas - aparaty vyssich trid se nevyrabi v zadnych zavratne vysokych seriich a tak je jejich pocatecni nedostatek prirozenou zalezitosti.

• skoda
    skoda
    17.07.2007 08:42

U reportazniho fotoaparatu kde je 30% neostrych zaberu, to je primo katastrofa. Canon za 6 mesicu s AF systemem vubec nijak vyrazne nepokrocil. Podle me neni co oslavovat.

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse