Téma dne "BOTY, BOTKY, BOTIČKY" čtvrtek 7.5. 2020

  • Míla Vildová
    Míla Vildová
    13.05.2020 16:58
    Reaguje na Ivča J. 13.05.2020 16:01:

    "Proc asi tolik dobrych fotografů na to nové zrychlené TD rezignovalo ......." - zobrazit celý komentář

    Já myslím Ivčo, že to nebude tím zrychlením, ale zneužíváním té archivní možnosti. Podívej se zpětně na soutěže TD, kolik nových lidí se vždy přihlásí se starými fotkami, víc je nezajímá, jen soutěž, nekomunikují, nehodnotí. Možná jen čekají na výhru, páč si ani neuvědomí, nepřečtou, že výhra v této soutěži je jen práce navíc. Tohle bych nejspíš řekla, že je ten důvod, tak proč se o něco snažit, šuplíky mám taky plné. Já zas zvažuji odchod z této soutěže jen k vůli tomu. Taky nevěřím, že bys nedokázala při své tvořivosti něco vyfotit během dvaceti dnů, vždyť se tu netvoří fotky do galerií. ale jen pro zábavu. Hezký den a neber si to tak..;-)

  • Ivča J.
    Ivča J.
    13.05.2020 19:12
    Reaguje na Míla Vildová 13.05.2020 16:58:

    "Já myslím Ivčo, že to nebude tím zrychlením, ale zneužíváním té archivní..." - zobrazit celý komentář

    Milo a má cenu postavit nebo pohodit boty cvaknout a hotovo a takovych fotek byla určitě polovicka. Já tohle nechci, upřímně nápad na fotku s botou jsem dostala až dnes ... Popelku se strevickem. Ten čas mi prostě chybí. Proč to tak zenete? Jestli budeš mit cas jukni na stará TD a tam uvidíš jak mě bavilo vymyslet fotky ale než jsem sehnala propriety, místo a pekne svetlo ...

  • Míla Vildová
    Míla Vildová
    13.05.2020 19:53
    Reaguje na Ivča J. 13.05.2020 19:12:

    "Milo a má cenu postavit nebo pohodit boty cvaknout a hotovo a takovych..." - zobrazit celý komentář

    Víš, já když přišla, tak už soutěž běžela měsíčně, ale možná by byla dobrá anonymní anketa na délku trvání soutěže, možnosti, nebo nemožnosti archivních fotek a tak.
    I když si moc vážím zakladatelů této soutěže, všechno se vyvíjí a někdy je potřeba i malé změny, aby se zabránilo nekonečným dohadům mezi soutěžícími. Pravidla, která mají výjimky k tomu jednoznačně povedou.

  • E.B.E
    E.B.E
    13.05.2020 20:23
    Reaguje na Ivča J. 13.05.2020 19:12:

    "Milo a má cenu postavit nebo pohodit boty cvaknout a hotovo a takovych..." - zobrazit celý komentář

    Já ale myslím, že TD je právě od toho a o tom, ukázat jak kreativně umíš myslet a fotit v danou chvíli. Den. Stejně jako v jiných odvětvích, sportu, kde musíš ukázat, co je v tobě. Ne čekat, až tě něco napadne, seženeš modelky, propriety, až přijde světlo. Pokud tohle nezvládáš, nikdo tě soutěžit nenutí. Každej není "umělec", odborník,vyjímečnej sportovec. A je spousta jiných, vhodnějších soutěží

  • Jan Levora
    Jan Levora
    14.05.2020 06:39
    Reaguje na Ivča J. 13.05.2020 11:13:

    "Dámy už mi to nedá se neozvat. Asi máte spoustu volného času ale já ne...." - zobrazit celý komentář

    Ivčo, naprosto s Tebou souhlasím. Pro mě je mnohem zajímavější a přínosnější, když se v soutěži podívám na fotky, které fotograf vybere proto, že je považuje za své nejlepší k danému tématu... a klidně mohou být archivní, stejně jako mohou být nové, pokud nápad přišel zrovna po vyhlášení. Pokud má být Téma dne jen honěním za narychlo vymyšlenou fotkou na dané téma, kvalita fotek jde pochopitelně obecně dolů. Záleží na tom, jaký má být hlavní cíl soutěže. V podmínkách by to ale mělo být jednoznačně stanoveno a až podle toho by se pak každý mohl rozhodnout, zda se zúčastní. Zatím podmínky soutěže archivní fotky připouštějí.

  • Ivča J.
    Ivča J.
    14.05.2020 06:46
    Reaguje na E.B.E 13.05.2020 20:23:

    "Já ale myslím, že TD je právě od toho a o tom, ukázat jak kreativně umíš..." - zobrazit celý komentář

    Máš pravdu, než abych delala fotky honem honem, to radši nic. Jiné soutěže me tak nehoní. Vim ze existuje treba maraton kdy za den mas nafotit na dané téma. Ale to prepnes jen na foceni, uděláš si na to čas. V beznem dennim provozu to alespoň mne nejde. Nejsemborec ktery dostane napad kdykoliv si zamane a hned bez ničeho vysekne skvělou fotku.

  • Ivča J.
    Ivča J.
    14.05.2020 06:53
    Reaguje na Jan Levora 14.05.2020 06:39:

    "Ivčo, naprosto s Tebou souhlasím. Pro mě je mnohem zajímavější a..." - zobrazit celý komentář

    Jednoznačně souhlasim.

  • E.B.E
    E.B.E
    14.05.2020 08:12
    Reaguje na Ivča J. 14.05.2020 06:46:

    "Máš pravdu, než abych delala fotky honem honem, to radši nic. Jiné soutěže..." - zobrazit celý komentář

    Sice chápu, že někdo někdy nemá čas, náladu, kreativní myšlení, ale přesto nerozumím té neustálé potřebě snažit se měnit pravidla a soutěžit tak za každou cenu. Soutěž prostě vznikla pro ty, co měli čas a chtěli si vzájemně dokázat trochu té kreativity v časovém presu. Co se týká "dobrých", starších fotek, o nichž mluvíte, nevidím důvod, aby je lidi nemohli vkládat kdykoli a kdokoli se na ně pak podívat mimo soutěž, pokud jde o tohle. Nemyslím, že povedená fotka bude vypadat hůř, když se bude nacházet mimo soutěžní galerii ?!

  • Ivča J.
    Ivča J.
    14.05.2020 08:51
    Reaguje na E.B.E 14.05.2020 08:12:

    "Sice chápu, že někdo někdy nemá čas, náladu, kreativní myšlení, ale přesto..." - zobrazit celý komentář

    Jen pro upřesnění, původní TD nebylo každý první čtvrtek v měsíci. Bylo zamýšleno jako takový svatekz jako něco extra, co opravdu zasviti výjimečností. Až když se na novém FA začalo znovu přemýšlet nad znovuzrozením TD prisel nekdo s tim napadem vyhlasovat každý mesic. A teď je z toho stvanice a je to na fotkách znát.

  • E.B.E
    E.B.E
    14.05.2020 09:03
    Reaguje na Ivča J. 14.05.2020 08:51:

    "Jen pro upřesnění, původní TD nebylo každý první čtvrtek v měsíci. Bylo..." - zobrazit celý komentář

    Nějak nevidím souvislost s diskusí? ...jednou za rok, nebo každej den, co to má společnýho se smyslem a potřebou soutěžit se vším, pokaždé a za každou cenu? Viz i tvůj dřívější příspěvek. Nemám čas, nápad, tak nesoutěžím. No a? Přihlásím se jindy, nebo nikdy. Chci vložit starou, hezkou fotku, tak ji vložím kdykoli i bez soutěže

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Přiložené fotografie u diskuse

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse