Téma dne "BOTY, BOTKY, BOTIČKY" čtvrtek 7.5. 2020

  • Z9
    Z9
    12.05.2020 01:23

    Karličko trháš rekordy v rychlosti i obsahu vyhodnocení! Krásná práce!
    Vítězům hip-hip-hurá … kdo nehodnotil ať se stydí, kdo dal archivní, taky …
    Hezký večer všem, a Tomáši číháme na další téma :-)

  • inverti
    inverti
    12.05.2020 07:37

    Na 5. místě má být uvedena fotografie Na červenou, fotografie Odpočinek je uvedena chybně dvakrát.

  • Karla Milcová
    Karla Milcová
    12.05.2020 07:55
    Reaguje na inverti 12.05.2020 07:37:

    "Na 5. místě má být uvedena fotografie Na červenou, fotografie Odpočinek je..." - zobrazit celý komentář

    Omlouvám se, opraveno. Skoro v poslední minutě bodoval poslední hodnotící soutěžící a tak jsem musela dělat korekci na třech místech a oko již bylo unavené.

  • Tomava
    Tomava
    12.05.2020 10:46

    Dnes jsem opravdu v šoku, vůbec jsem to nečekal. Děkuji především Karle za krásné téma a za bleskové vyhodnocení. A gratuluji Páleníčkovi a michaeleh za umístění na bedně. Pokusím se co nejrychleji vymyslet nové TD, ale dnes to nebude, musím hlídat vnoučka a vnučku. Samozřejmě děkuji všem, kdo se zúčastnili a vytvořili opět krásný zážitek. Tomáš

  • Karla Milcová
    Karla Milcová
    12.05.2020 11:12

    Tomáši, dík za uznání. Pobavili jsme se, ale trochu smutku mi toto TD také dalo. Volila jsem téma tak, aby se dalo fotit i doma. Přesto hodně fotek bylo archivních a navíc někteří si zřejmě pozměnili datum pořízení. Jak malí kluci. Je to přece hra, zábava a v ní bychom měli být všichni čestní. Nebo to již neplatí? Potom tak ta naše hra nemá smysl. Přitom třeba jde o krásné fotky, ale ta kaňka v informacích dovede všechno zkazit. Aspoň mně. Přeji Tomášovi, aby nemusel smutnit nad vytahováním fotek z archivů a přeji všem, aby si TD pěkně užili. Já váhám s další účastí. Tak dobré světlo všem!

  • Tomava
    Tomava
    12.05.2020 11:41

    Karlo, byla by velká škoda nezúčastnit se, určitě bys chyběla nejen mně (už tu chybí Dana Kovaľová, MSD a další). Část těch, kteří do TD dávají archivní fotky si asi nepřečetla pravidla, část asi nedodržuje pravidla obecně. Píšeš o čestnosti, ale to je bohužel hodnota, která se příliš nenosí, nedá se za ni nic koupit. Obávám se, že je to otázka výchovy a charakteru (myslím obecně, nejen tady na FA). Snad se to časem zlepší. T.

  • Karla Milcová
    Karla Milcová
    12.05.2020 11:52
    Reaguje na Tomava 12.05.2020 11:41:

    "Karlo, byla by velká škoda nezúčastnit se, určitě bys chyběla nejen mně (už..." - zobrazit celý komentář

    Víš, jsem z fáčka smutná již hodně dlouho. Proč asi ta skupina vynikajících fotografů již nic nevkládá? No nic, byla jsem jinak vychovaná a když jsem něco provedla, musela jsem "přiznat barvu". A tady mi připadá, že si řada lidí dělá z ostatních legraci a baví se tím. A to není zábava podle mého gusta. Fáčko mi hodně dalo, poznala jsem jeho prostřednictvím několik prima lidí a s některými jsme přáteli. Čas ukáže, jestli se to zlepší, já již moc času nemám. Nejde jen o věk, ale ruka se mi již třese a stativ je na tahání těžký, i když váží jen kilo a čtvrt. Tak, těším se, jaké téma vymyslíš - bude určitě promyšlené, motivující, jako ty stopy, které tady na fáčku zanecháváš. Díky za ně! K.

  • Marie
    Marie
    12.05.2020 12:14
    Reaguje na Tomava 12.05.2020 10:46:

    "Dnes jsem opravdu v šoku, vůbec jsem to nečekal. Děkuji především Karle za..." - zobrazit celý komentář

    Gratuluji moc... nové TD by mohlo také být např. vnuk nebo vnučka. Případně dítě. :-). To jen taková malá nápověda. Určitě jsme si to zase všichni užili... z pravidel bych tragédii nedělala, komu to vadí.. tak takové fotky třeba nehodnotí. Mne spíš vadilo nezakázané hodnocení. Zabránit tomu asi nejde... hezký den všem.

  • Paveljan
    Paveljan
    12.05.2020 16:47

    Gratuluji vítězům a hlavně Tomášovi a díky Karle za vyhodnocení a hezké "obyčejné" téma. Budu se těšit na to další. A napovídat se nemá :-)

  • páleníček
    páleníček
    12.05.2020 18:40
    Reaguje na Tomava 12.05.2020 10:46:

    "Dnes jsem opravdu v šoku, vůbec jsem to nečekal. Děkuji především Karle za..." - zobrazit celý komentář

    Připojuji se k "rukystisku" Vám na bedně, i všem ostatním zúčastněným. Účast právě v téhle soutěži je mi hodně sympatická, stejně, jako zúčastnění soutěžící. Těším se a přeji si, že se povede i další kolo a nebudou se počty účasti redukovat. Čekání na vyhlášení jsem si užil, včera odpoledne vypnuli proud a nahodili ho až teď, tak jsem si počkal... Ahoj

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Přiložené fotografie u diskuse

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse