-
Diskuse ke galeriím |
10
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
6
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
"Zapomělas říct, co se stane, když udělíš dvojku, ještě s tímhle vysvětlením..." - zobrazit celý komentář
Tak to je jednoduché. Mně kdyby někdo napsal, že moje fotka je perfektní, a to tak že jí nemám co vytknout, jen není dost kreativní, a proto jí uděluji dva body, tak bych udělala jednu věc, a to je koukla do jeho galerie. A pak bych udělala jednu ze dvou věcí. Smekla klobouk, nebo ho dala do ignore listu. :-)
A co bys udělala, kdybych dal tři nebo čtyři body? Když je takových fotek na netu tisíc, víc mít nemůže. Nebo ano? A proč by to mělo být ovlivněno ne/kvalitou mých fotek. To nějak souvisí?
"Tak to je jednoduché. Mně kdyby někdo napsal, že moje fotka je perfektní, a..." - zobrazit celý komentář
Divnej postup ...a co když v galerii nic nemá, nebo má, ale nemá to s jeho osobou nic společnýho. A co když má ke všemu pravdu? :-)
"Divnej postup ...a co když v galerii nic nemá, nebo má, ale nemá to s jeho..." - zobrazit celý komentář
Zas jednoduché. Od bezdomovce sí nenechám radit do investic, od někoho kdo nemá dobrě fotky ve své galerii radši taky ne - ty jo? :-) A když má ve všem pravdu, tak má smůlu, a já zas tak moc neztratím... :-)
"A co bys udělala, kdybych dal tři nebo čtyři body? Když je takových fotek..." - zobrazit celý komentář
Jak říkám, dáváš číslo za sebe. Na tu fotku. To je fér.
"Jak říkám, dáváš číslo za sebe. Na tu fotku. To je fér...." - zobrazit celý komentář
Přesněji - na tu fotku mezi tisíci stejnými. To je fér!
"Zas jednoduché. Od bezdomovce sí nenechám radit do investic, od někoho kdo..." - zobrazit celý komentář
Pořád dokola. Jak víš, že jde o "bezdomovce"? ..a hlavně to není jeho smůla, ale tvoje. Což je to nejdůležitější a tobě to nedochází
"A co bys udělala, kdybych dal tři nebo čtyři body? Když je takových fotek..." - zobrazit celý komentář
Jestli je tu milion fotek podobných nebo jiných, nebo ne, to je fuk. Ty hodnotíš tuhle fotku, a to tak jak ji hodnotíš. Svět nezměníš, názor jiných hodnotících nezměníš...
Co tedy můžeš udělat, je vložit fotku svoji, lepší, perfektní, jak by to mělo vypadat, jak jsi to vyfotil ty. To vždycky funguje a vzbudí respekt vkládajícího ke kritizujícímu...
"Pořád dokola. Jak víš, že jde o "bezdomovce"? ..a hlavně to není jeho smůla..." - zobrazit celý komentář
Pro mne je rozhodující obsah jeho galerie.
"Přesněji - na tu fotku mezi tisíci stejnými. To je fér!..." - zobrazit celý komentář
Tak ji ohodnotíš jak to cítíš. Každou fotku přeci hodnotíš jen za sebe, ať je to ptáček nebo mráček...
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).