Mazání fotek a black list

  • KIV
    KIV
    22.05.2019 15:18
    Reaguje na E.B.E 22.05.2019 15:02:

    "Omezení BL nemá žádný význam. Ale to neřeším. Ptal jsem se, jakej důvod..." - zobrazit celý komentář

    Upřímně - když přijdeš jako první, a flákneš tam tu dvojku beze slov, fotka je na 99% uzemněná, a už se nic od ostatních ani od tebe nedozvím. A ne, prosit se nebudu, dík.

  • E.B.E
    E.B.E
    22.05.2019 15:27
    Reaguje na KIV 22.05.2019 15:18:

    "Upřímně - když přijdeš jako první, a flákneš tam tu dvojku beze slov, fotka..." - zobrazit celý komentář

    Rozumím :-) Takže tobě ani nevadí tak dvojka ode mě, jako to, že jsem ji nedal až po všech těch sedmičkách, šestkách od ostatních a když ji vidí ostatní, zamyslí se, aha, na té fotce je nejspíš něco špatně. Posloucháš se? Co další otázky. Na ty mi neodpovíš?

  • MeddlinG
    MeddlinG
    Autor
    22.05.2019 15:31
    Reaguje na KIV 22.05.2019 14:32:

    "Já chtěla jen jedno. Omezit počet lidí na IL, to už je fuk jak by se lidi..." - zobrazit celý komentář

    No mělo. Právě že mělo.

    Dám příklad - poté co jsem ti udělil (v dobré víře) dvojku s komentářem, sesypala ses na moje fotky a nasázela dvojky asi na čtyři. Což by se samo o sobě dalo kvalifikovat jako ješitná odplata, obzvlášť v případě, kdy všem ostatním sypeš pětky jak na běžícím páse. Většina lidí by právě v této chvíli předpokládám použila Black List.

    Já osobně to ale tak neberu, i takto motivovaná dvojka mě nutí zamýšlet se nad tím, co konkrétního se tobě na fotce nelíbí. Hodnocení není o tom, jestli dvojkou označená fotka je dobrá nebo špatná, je to o tom, jak ji vnímá v okamžiku hodnocení hodnotitel. Já bych se sám před sebou styděl, používat k likvidaci kritiků Black List a pak se plácat po rameni, jak se všem moje fotky líbí. Zaprvé to není nic jiného, než neupřímnost sama k sobě, zadruhé mě falešný pocit úspěchu nikam neposune, a zatřetí to tak není - ta fotka se pořád lidem nelíbí, jen to nemůžou říct nahlas.

    Ale kdo jsem, abych svůj přístup k životu cpal ostatním, to ani nechci, každý žije ve své bublině a pokud je v ní spokojený, tak ať žije klidně dál. Proto navrhuji, aby byl black list změněn na ignore list, aby ti, kteří nechtějí kritické názory poslouchat, je poslouchat nemuseli. Ale právo vyjádřit se na veřejnosti komentujících by omezeno být nemělo, stejně jako by nemělo být omezeno právo ostatních diváků se učit (pro mě osobně je prospěšné, když si otevřu fotku a vidím, co jí ostatní vytýkali).

  • MeddlinG
    MeddlinG
    Autor
    22.05.2019 15:31
    Reaguje na E.B.E 22.05.2019 15:27:

    "Rozumím :-) Takže tobě ani nevadí tak dvojka ode mě, jako to, že jsem ji..." - zobrazit celý komentář

    Bingo, hřebík na hlavičku :)

  • KIV
    KIV
    22.05.2019 15:33
    Reaguje na E.B.E 22.05.2019 15:27:

    "Rozumím :-) Takže tobě ani nevadí tak dvojka ode mě, jako to, že jsem ji..." - zobrazit celý komentář

    Jasně.. Vlákno je tu pro širokou veřejnost, a nebylo by dobré, aby si ti co chtějí k tématu něco říct, mysleli, že dopadnou v palbě proti zdi jako já, to by pro diskusi nebylo moc dobré. Proto jdu vařit, a sem tam nahlédnu, jak se věci mají....

  • E.B.E
    E.B.E
    22.05.2019 15:44
    Reaguje na KIV 22.05.2019 15:33:

    "Jasně.. Vlákno je tu pro širokou veřejnost, a nebylo by dobré, aby si ti co..." - zobrazit celý komentář

    Tomuhle příspěvku a a jeho souvislosti s tématem opravdu nerozumím

  • E.B.E
    E.B.E
    22.05.2019 19:09
    Reaguje na KIV 22.05.2019 14:32:

    "Já chtěla jen jedno. Omezit počet lidí na IL, to už je fuk jak by se lidi..." - zobrazit celý komentář

    Protože to v poště nejde a nějak nejde bez povšimnutí přejít "článek", který jsi v záchvatu upřímnosti vyplodila, rád bych probral detailněji jeho obsah a reagoval na něj. Mám totiž dojem, že za A) Vůbec nevíš, co jsi napsala. Za B) Opravdu takový kraviny myslíš vážně. Píšeš, že bys ráda omezila BL na 3-10 uchazečů. Kolik je tu takových, co hodnotí nižším číslem a kritizuje fotky. Dva, tři...kdyby čtyři? Co se tedy změní, pokud budou tihle lidi u všech na BL? Dál máš asi za to, že ke zrušení BL je potřeba finanční výdaj, analýza, zatímco tvoje omezení dá daleko víc práce. Zrušení je jen otázka kliku na řádek v kódu HTML. Proč by měl někdo chodit s nějakými dalšími návrhy, když svoboda projevu a necenzurované vyjadřování je základní lidské právo? (nejsou tím myšleny nadávky a bezdůvodné osočování) Veřejně tu prohlásíš, že nerozeznáš dobrou fotku od špatné a proto nepíšeš komentáře, zatímco je od ostatních vyžaduješ. Nevíš jak hodnotit. Proto používáš čísla 5-7. Bojíš se BL, zatímco ho propaguješ.U vlastních fotek nesneseš kritiku a pak si stěžuješ, že se nikam neposouváš. Zatímco pochvaly a sedmičky tě za ty roky posunuly tak daleko, že fotíš ještě hůř, než kdysi. Za mě jsi zářný příklad sobeckého uživatele fotografického serveru,kterého fotografování a s tím spojená činnost vůbec nezajímá. Zatímco mu jde jen o jediné. Získat co nejvíc pochval a bodů, aby ses mohla svými úspěchy chlubit zase jinde. Jako to děláš pořád dokola s nějakou vystavenou fotkou v místním klubu

  • TinaLevin
    TinaLevin
    22.05.2019 19:11
    Reaguje na MeddlinG 21.05.2019 20:36:

    "Objevil se nám tu takový nešvar... Jsem si jistý, že už se tu podobné téma..." - zobrazit celý komentář

    S tím mazáním fotek nesouhlasím, já třeba fotky upravují jen v mobilu a i mobil pro vkládání používám .. a stalo se mi nejen zde, že po vložení fotky jsem pak viděla to co jsem při úpravě opomněla (Jestli se to ještě nikomu nestalo tak je holt dobrej) .... Aniž by na to někdo upozornil fotku jsem smazala, upravila a nahrála znova .... Takhle už tu chybu nebude moc člověk napravit a bude akorát za kreténa.
    A pokud někdo maže fotky kvůli nízkému hodnocení či kritice je to jeho boj a rozhodnutí... málokdo totiž dokáže tu kritiku unést či je zklamán z nízkého ohodnocení... takže tohle právo volby bych nechala.

  • E.B.E
    E.B.E
    22.05.2019 19:15
    Reaguje na TinaLevin 22.05.2019 19:11:

    "S tím mazáním fotek nesouhlasím, já třeba fotky upravují jen v mobilu a i..." - zobrazit celý komentář

    To je jen lenost. Před vložením máš možnost si fotku prohlédnout. A to nejen ve svém přístroji, ale i při vkládání. Je tu proto řádek "zkontrolovat fotografii" Každá lidská činnost skýtá možnost chyby. A většina z nich prostě hned napravit nejde.Je protřeba s nimi počítat.

  • E.B.E
    E.B.E
    22.05.2019 19:19
    Reaguje na TinaLevin 22.05.2019 19:11:

    "S tím mazáním fotek nesouhlasím, já třeba fotky upravují jen v mobilu a i..." - zobrazit celý komentář

    Je to prostě hodně zneužitelná vlastnost. A tak na většině serverů jdou fotky mazat nejdříve za týden ( odeslanej mail taky nevrátíš. Stejně jako skok z okna,upuštění sklenice s vínem a tak dál). Když si prostě nedáš bacha, budeš za kreténa oprávněně. Co naděláš

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse