-
Fotogalerie |
13
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Fotogalerie |
7
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Vše o fotografování |
7
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
6
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
6
příspěvků za
posledních
30
dnů
tak sem dam taky update ... budu muset pritvrdit a zase se vratit ke korenum ... zaregistroval jsem, ze jsem uplne vymekl a hodnotim tedka 4kou fotky, se kterejma bych sam nebyl spokojenej a nepublikoval je ve stavu v jakem jsou ...
Poté, co jsem si prošel řadu knih od fotografů zvučných jmen a co jsem viděl řadu videí o těchto profesionálech, upadl jsem do stavu naprosté ztráty hodnotitelských kompetencí.
S pokorou musím přiznat, že velmi často jsem na pochybách o svých úsudcích. Filosof Pascal kdysi prohlásil, že čím více o problému víme, tím více si uvědomujeme svou nedostatečnost (známé přirovnání s dutou koulí, která uvnitř obsahuje naše vědění a zevně oblast neznámého, čím je tedy koule větší, tím více na nás zvenku doléhá setkání s nepoznaným...). Omlouvám se tímto všem uživatelům FA, že se zvláště v poslední době vyhýbám udělování hodnocení jejich jistě skvělým fotografiím, neboť jsem zabředl do tápání a nejistoty a hledám cestu zpět. Také by mě zajímalo, jak by byly v prostředí FA přijaty fotografie autorů zvučných jmen, pokud by zde byly vloženy anonymně (samozřejmě toto provést v praxi nelze).
A zcela upřímně přeji všem hodně radostí z tvůrčí činnosti. :)
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).