"No jo, vítej zpátky, a tak teď čekej, že bude chtít ty odpovědi na 20 svých..." -
zobrazit celý komentář
Pokud jde o otázky a odpovědi, měly by odpovědět ti, jichž se týkají. Nevím, proč by měl odpovídat jeden a to ten, co s tím má nejmíň společnýho. Jinak celou dobu mluvíme o jednom tématu v jednom fóru s jedněmi lidmi. Přijde mi divný, neumět odpovědět, nebo se odpovědím záměrně vyhýbat. A to hlavně po tom, co jste svými komentáři otázky vyvolali. Měl jsem zato, že všichni máte zájem nad řešením popisovaných problémů
"Valpuržina noc. Nic čekat nemohu. Nevidím, kde mám klávesnici :-)))..." - zobrazit celý komentář
To tě neomlouvá, počkej chvíli, on ti to vysvětlí...
"Karen, mám pocit, že Roman nepřizná, že si vlastně (téměř) rozumíte. Mně se..." - zobrazit celý komentář
Ano ...neoznačit tě velkým F byla chyba a omlouvám se :-)
"No jo, vítej zpátky, a tak teď čekej, že bude chtít ty odpovědi na 20 svých..." - zobrazit celý komentář
Pokud jde o otázky a odpovědi, měly by odpovědět ti, jichž se týkají. Nevím, proč by měl odpovídat jeden a to ten, co s tím má nejmíň společnýho. Jinak celou dobu mluvíme o jednom tématu v jednom fóru s jedněmi lidmi. Přijde mi divný, neumět odpovědět, nebo se odpovědím záměrně vyhýbat. A to hlavně po tom, co jste svými komentáři otázky vyvolali. Měl jsem zato, že všichni máte zájem nad řešením popisovaných problémů
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).