Fotoexpedice Skotsko 2018 s FotoInstitut.cz

  • Jan  Pánek
    Jan Pánek
    Admin
    15.09.2018 00:29
    Reaguje na Z9 15.09.2018 00:13:

    "Dobrý večer, pane Pánku, vidím sice, že jste už diskusi šťastně uzavřel,..." - zobrazit celý komentář

    Dobrý večer,
    děkuji za komentář. Vůbec nic jsem nenamítal vůči obsahu jejího komentáře, šlo mi spíše o formu . Ta je mírně urážející a toto urážení se vztahuje i na autora článku. Pokud by své myšlenky formovala věcně jako Vy, vůbec nic bych nenamítal. Vizte citaci: "A v tomto případě by šel komentář určitě napsat tak, aby vyzněl lépe a aby lehce nepříjemný ironický podtón nahradila hezká věcná kritika."
    Vy jste se vyjádřila hezky, nikoho jste neurazila a navíc s Vámi souhlasím. Nejde o nic jako obranu klienta, pouze zde chceme v diskuzi udržovat čisté prostředí bez urážek. Přeci zde nechceme kritikou někoho urážet, ale věcnou kritikou mu pomoct se zdokonalit :-)

  • Marimona
    Marimona
    15.09.2018 15:32

    Dobrý den, pane Pánku, se vší úctou, Vaše reakce působí poměrně úsměvně a dětinsky - přemýšlím, jak asi vypadá tzv ¨hezká kritika¨, a jaké jsou její meze? Možná bych to pochopila v mateřské školce, nikoliv na fotografickém portálu. Nevím, jaký tým se ¨skrývá¨za týmem redakce, člověk nemusí být novinář aby pochopil ironii nebo devalvující záměr. Atˇčtu komentář Dany jakkoliv, nic devalvujícího krom nabídky ¨jiných cest a vnímání¨na něm nevidím a pana autora článku, ačkoliv ho neznám, to nijak v mých očích nedehonestuje. Pokud budete chtít vidět ¨nehezkou kritiku¨a urážky za každým rohem, tak je opravdu uvidíte. Pak se to také může svrhnout k honu na čarodějnice...ale my jsme ve 21. století, tak snad to asi nedopustíme... Díky a s pozdravem, Ivana Conceicao

  • Jan  Pánek
    Jan Pánek
    Admin
    15.09.2018 18:48
    Reaguje na Marimona 15.09.2018 15:32:

    "Dobrý den, pane Pánku, se vší úctou, Vaše reakce působí poměrně úsměvně a..." - zobrazit celý komentář

    Dobrý den, to je Váš názor, já jej budu respektovat, takže k němu jen dodám, že jej nesdílím.
    V redakci jsme zavedli přísnější pravidla v diskuzi, jelikož si část čtenářů stěžovala na urážení, nepěknou mluvu na fóru a podobně, a pokud to nebudeme dodržovat důsledně a u všech, nic se nespraví. Takže jakékoliv urážení chceme zkrátka omezit. Hranice urážení je u každého jiná - co je pro jednoho urážka, pro druhého urážka není, ale v redakci jsme se shodli, že tohle je na hraně (Danu jsem jen slušně požádal o mírnější podtón). Že to Vy vnímáte jinak, budeme respektovat, ale prosíme o respektování i našeho názoru, děkujeme :-)

  • MSD
    MSD
    15.09.2018 21:25

    "Hezká věcná kritika" mi sice zní poněkud podivně, ale přesto zastávám názor redakce.

  • Jan  Pánek
    Jan Pánek
    Admin
    15.09.2018 21:59
    Reaguje na MSD 15.09.2018 21:25:

    ""Hezká věcná kritika" mi sice zní poněkud podivně, ale přesto zastávám..." - zobrazit celý komentář

    Uznávám, že volba slov mohla být lepší, ale myslím, že všichni chápeme jejich význam. Děkujeme za podporu :-)

  • Vladobrun
    Vladobrun
    17.09.2018 18:39

    Vážení diskutující, možná vás to překvapí ale komentář Dany K. Se mě nijak nedotkl. V podstatě s ní souhlasím a její poznámka je relevantní. Jen míří trochu vedle. Fotoinstitut nabídl organizovaný “zájezd”, já jsem nabídku přijal i s tím vědomím, že nejedeme tvořit umění ani objevovat zcela nové pohledy na svět. Jak jsem uvedl v článku, pro mě má taková akce i jiné hodnoty. Jako klient jsem spokojen, své cíle jsem si splnil a má očekávání byla naplněna. Nemám ambice být vrcholným Fotografem, je to moje hobby, dělám to pro radost a to mi stačí. Pro někoho je to možná málo ale to je jeho problém. Každopádně děkuji, že jste si to přečetli.

Vkládání komentářů je uzamčeno.

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse