PROSBA O ZMĚNY - doplnění

  • MSD
    MSD
    11.08.2018 21:50

    Dano, když si přečteš příspěvky v tomto vláknu, trváš na tom, aby redakce přestala uzavírat fóra? Kromě tvého úvodního slova nepřibylo nic konstruktivního, mnohdy jen jízlivosti a jedovatosti osobního rázu. Myslím, že abychom neskončili jako brunátní asketové, měla by redakce toto vlákno uzavřít co nejdříve :-)

  • Festa
    Festa
    11.08.2018 21:53

    O Fotoaparátu.cz- text redakce

    Server Fotoaparát.cz je nejenom "Rádcem fotografa", jak hlásá naše logo, ale i internetovým domovem jak pro fotografy amatéry, kteří se s fotoaparátem teprve seznamují, tak pro pokročilé uživatele či profesionály.
    - Připouštím, že se někomu tlachání nelíbí. Ale zase suché hodnocení hvězdami je pro někoho málo, tak popřípadě napíše hezké, krásné atd.
    Ale původně je to o úpravách již napsaného komentáře. Stane se, že člověk napíše nějakou hrubku, vynechá písmeno a všimne si toho pozdě, tak je fajn, že to může opravit.
    Možná by jen stačilo zkrátit čas na opravu, třeba 15 minut. Potom by nemohlo dojít k tomu, že se komentář upravuje ještě za týden. Vašík

  • Festa
    Festa
    11.08.2018 21:56
    Reaguje na MSD 11.08.2018 21:50:

    "Dano, když si přečteš příspěvky v tomto vláknu, trváš na tom, aby redakce..." - zobrazit celý komentář

    Ahoj. Myslim, ze jsem napsal ctyri radky konstruktivniho textu. :-) V

  • MSD
    MSD
    11.08.2018 22:06
    Reaguje na Festa 11.08.2018 21:56:

    "Ahoj. Myslim, ze jsem napsal ctyri radky konstruktivniho textu. :-) V..." - zobrazit celý komentář

    Vašíku, u nás, na konci světa, funguje internet špatně. Potřeboval bych ne 15, ale 23 minut. Co s tím budeme dělat? Vždyť je to zbytečné! Mějme ten web pro normální potřeby a neřešme útoky z jiných galaxií! (Doufám, že zdejší mimozemšťan promine :-))) )

  • Festa
    Festa
    11.08.2018 22:28
    Reaguje na MSD 11.08.2018 22:06:

    "Vašíku, u nás, na konci světa, funguje internet špatně. Potřeboval bych ne..." - zobrazit celý komentář

    Lepší, než tu možnost třeba zrušit úplně.
    Klidnou noc všem.( Zitra je taky den). Howk

  • Roman Kos
    Roman Kos
    12.08.2018 12:45

    Proč měnit co funguje? Někdo umí jen a pouze točit volantem a šlo mu to po celý život. Tak ať u toho raději zůstane a nehraje si na profesora. Takový profesor s okopírovanou dipl. prací. Tak to je.

  • E.B.E
    E.B.E
    12.08.2018 13:52
    Reaguje na Roman Kos 12.08.2018 12:45:

    "Proč měnit co funguje? Někdo umí jen a pouze točit volantem a šlo mu to po..." - zobrazit celý komentář

    Problém ale je, že z fotografického hlediska tu nic nefunguje. Viz i tvoje bezeslovný hodnocení čehokoli jednou jedinou známkou. To rozhodně není výše zmíněná pomoc začínajícím uživatelům. A tak by šlo pokračovat do nekonečna. Není to vesměs osobní,míněno proti serveru, ale naopak. Jen rady, jak umožnit návrat opravdovým milovníkům fotografie

  • E.B.E
    E.B.E
    12.08.2018 14:11

    Zkusme si to lehce shrnout z pohledu opravdového fotografa, který zde hledá pomoc a inspiraci. Vloží fotku, které si buď nikdo nevšímá, nebo naopak dostane samé sedmičky beze slov, čímž se utvrdí, že vlastně nemá co zlepšovat. Při dotazu týkajícího se fotografie nedostane odpověď, nebo se naopak sesypou urážky. Na radu ve fóru jakbysmet. Ve člácích o fototechnice se dočte, že vlastně nemá na výběr a musí si koupit určitou značku fotoaparátu který bez nejnovějšího objektivu ani nebude fungovat. Pokud si na popud recenze vybere makroobjektiv, doma zjistí, že vlastně makro fotit neumí. A když se po tom všem pustí s vlastní fotografií do soutěže,inspirován TOP fotorafiemi, kde se často objevují cvaky, za které by se člověk s trochou sebereflexe musel stydět, zjistí, že vyhraje horší, ale hlavně fotografie autora, porušujícího základní pravidla.Když má nedejbože k něčemu připomínky, najednou je nejde z různých důvodů komu napsat. Všude jen strach někoho neurazit, výmluvy že ostatní taky tak. Žádný příklad z pozice zkušenějších adminů fotografů...Po tomhle, a dalších nectnostech, se každý návštěvník musí rozhodnout, jestli splynout s davem,nebo se otočit a už se tu neukázat. Pokud v něčem nemám pravdu, pak mě opravte

  • Dana Kovaľová
    Dana Kovaľová
    Autor
    12.08.2018 15:01
    Reaguje na MSD 11.08.2018 21:50:

    "Dano, když si přečteš příspěvky v tomto vláknu, trváš na tom, aby redakce..." - zobrazit celý komentář

    Ano, Mirku, jsem. Bytostně mi vadí jakákoli forma cenzury a to, že redakce najednou rozhodne, že už nikdo nemá právo k tématu cokoli říct, mi jako cenzura rozhodně připadá. A co se týče těch jízlivostí a jedovatostí - proč jim nenechat prostor? Jedovatý jízlivec si uleví, bude mu líp - a ostatní budou mít jasno, co je zač :)

  • MSD
    MSD
    12.08.2018 15:28

    Dano rozumím. Ale jde o diskuzi. V ní by měl zakladatel vlákna přesvědčit ostatní a získat přinejmenším jednoznačnou většinu pro svůj názor, aby ho redakce mohla vzít v potaz. To se tady nestalo a diskuze se zvrhla tak, že se opakovaně vyjadřují protichůdná stanoviska, někdy s velmi osobními nechutnostmi. Proč ponechávat otevřené vlákno, které nemá jasný výsledek a slouží jenom k hádkám? Tím neobhajuji věcné chyby v článcích, i když gramatické mi až tak nevadí.

Vkládání komentářů je uzamčeno.

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse