Nejlepší fotografie z galerie za rok 2017

  • Festa
    Festa
    20.01.2018 17:05

    Ahoj. Jen takový krátký vstup.
    Smajlíci se většinou uplatní jako doplněk. Aby dotyčný pochopil, jak je to myšleno a hned
    nezačal neadekvátně reagovat. U někoho to potřeba není, protože to chápe. :-)
    A BL? Už jsem dříve psal. Pokud je nějaká soutěž bez uvedení autora, proč mi to píše, že jsem na BL a nemohu hodnotit? Vždyť nevím, koho hodnotím.
    Určitě by ale bylo těžké vybírat z tisíců krásných fotek tu nej. Proto chápu, že se musel udělat nějaký vzorec, který to usnadnil. Každopádně si každý svoji nej fotku našel sám. Ať již u sebe, nebo u jiných autorů.
    Mám Škodu Octavia combi I. Jezdí a proto jsem s ní spokojen. Má někdo lepší auto? :-)
    Pár lidí ten konec pochopí. Kdo ne, tak to neřešte. :-)))- smajlík

  • E.B.E
    E.B.E
    20.01.2018 18:52
    Reaguje na KIV 20.01.2018 15:47:

    "No, už tu byla debata na tohle téma, a nějak ji zavál sníh... Navrhovala..." - zobrazit celý komentář

    To není žádný řešení. Kolik je tu upřímně hodnotících a píšících lidí...pět? ...ale to bych sem netahal. Každopádně jde o to, že řešit stav FA musí admini,někdo z vedení.Příkladem musí jít autorita(tomu odpovídá i úsměvný hodnocení adminů). Pokud jim teda pořád jde o fotografování jako takový. ale spíš je to klasicky záležitost finanční...čím víc cvakálistů, tím víc kliků na reklamy, objednávky workshopů...prostě klasickej konzumní portál, kde kvantita převyšuje zájem nad kvalitou. Škoda

  • E.B.E
    E.B.E
    20.01.2018 18:58
    Reaguje na Festa 20.01.2018 17:05:

    "Ahoj. Jen takový krátký vstup. Smajlíci se většinou uplatní jako doplněk...." - zobrazit celý komentář

    Nevidím žádnou neadekvátní reakci. Naopak. Zdá se, že jsi nepochopil příspěvek Dany s její zmínkou o smajlíku ty. A ne...není potřeba žádný vzorec při vybírání nej fotografií. Stačí někdo s estetickým cítěním, kdo se hlavně dokáže zamyslet, než napíše podobný článek

  • Festa
    Festa
    20.01.2018 20:15

    Tak to jsem teda popleta. A nejlepší fotky teda vybírala redakce FA, pokud se zase nepletu, V tom případě je to zase o lidech. A určitě se jednohlasně neshodnou, na těch nej fotkách. To by snad ani nebylo možný. Nakonec je jedno kdo a jak, stejně se nezavděčíš všem. Ta diskuze by se mohla zase rozvíjet a nakonec by to stejně ničemu nepomohlo. Takže jsem rád, že jsi se stavil. :-)

  • MSD
    MSD
    20.01.2018 20:46

    No, já bych se ujal své mediační úlohy. Nejdříve - FA je fajn, a proto jsme tady. Potom, občas hnidopišsky lpíme na detailech, chceme přesnost, ale tím současně ničíme atmosféru (smajlíci), to nedokážeme být tolerantnější? U profi portálu by to být mělo, ale je to tak podstatné? A jestli je hodnocení podle vzorce nebo osobní? Možností řešení je řada! Takže zpátky na zem, jediné, co je trvající problém, je BL. Jestliže si mě někdo dá na BL, ačkoliv jsem nikdy nekomentoval/nehodnotil jeho fotku, znamená to, že mu na mně vadí moje názory k jiným fotkám. Ale FA je o výměně názorů. Je to dokolečka, BL je zlo, které ničí úplně všechno! Fotoportál bez tvůrčí diskuze, bez tvůrčího střetu názorů, ztrácí sám sebe, ztrácí charakter, ztrácí své opodstatnění, kromě komerčního. Je mi to líto.

  • MSD
    MSD
    20.01.2018 22:23
    Reaguje na KIV 20.01.2018 15:47:

    "No, už tu byla debata na tohle téma, a nějak ji zavál sníh... Navrhovala..." - zobrazit celý komentář

    Máš pravdu. Jestli má 10 lidí Romana na BL, je to problém Romana. Ale jestli má někdo na BL víc jak 10 lidí, je to někdo, kdo eliminuje diskuzi/kritiku (zdvořile řečeno). A takoví autoři úroveň FA likvidují.

  • Dana Kovaľová
    Dana Kovaľová
    21.01.2018 08:55
    Reaguje na MSD 20.01.2018 20:46:

    "No, já bych se ujal své mediační úlohy. Nejdříve - FA je fajn, a proto jsme..." - zobrazit celý komentář

    Ano, souhlasím, jsem hnidopich, když chci, aby redakční tým zveřejňoval články/reportáže bez chyb gramatických, stylistických i faktických. Ano, ničím atmosféru, když mi vadí smajlík za poděkováním za podnětné komentáře, které k ničemu nepodnítily (ano, opravení slova reportáž jsem si všimla. děkuju). Ano, od chvíle, kdy jsem to napsala, čekám na nevyhnutelnou reakci: "Když se ti to nelíbí, tak sem nelez." Ano, jsem si vědoma, že je to moje chyba, když se mi nepřestává stýskat po tom, jaký býval FA.cz a po lidech, kteří ho dělali takovým, jaký byl. Ano, je moje chyba, že chci po redaktorech FA, aby byli alespoň profesionální, když už tu nedokázali být pro ty, kdo tenhle server dělali deset, patnáct let tím, čím byl.

  • MSD
    MSD
    21.01.2018 10:21
    Reaguje na Dana Kovaľová 21.01.2018 08:55:

    "Ano, souhlasím, jsem hnidopich, když chci, aby redakční tým zveřejňoval..." - zobrazit celý komentář

    Proč píšeš o chybách? Sarkasmus? Mít názor není chyba. Já si myslím, že HLAVNÍ problém není v redakci, ale v nás všech uživatelích. Nám se nepodařilo a nedaří kultivovat zdejší komunitu. Všimni si, že redakce na žádost skupiny uživatelů vytvořila galerii Narovinu, načež většina členů té skupiny FA opustila. Je fajn vzpomínat, ale prospěšnější mi přijde pracovat na současnosti.

  • Festa
    Festa
    21.01.2018 11:17

    Občas tu jsou vidět "Staří pardové". Možná se podívají na nějakou tu fotku,
    možná si s někým poklábosí.
    Nevloží a nehodnotí. Proč? Ptám se.
    Asi na to nemají náladu? Nebo nemají co ukázat, čím poradit?
    Smysl serveru, pokud se nemýlím je, že někdo začne fotit a zde by se měl
    za účasti zkušenějších zdokonalovat ve své tvorbě.
    A to je to, co mi tu od mého vstupu chybí. Pominu- li vyjímky, které ale zase někdo poslouchat nechce. Takže se to tu řeší pouze jako ve škole. Známkou.
    Jistě. Jsou tu štiplavé i hladící komentáře, popřípadě smajlík. Ono mít 30 shlédnutí a ani jeden + nebo - konentář, je smutný. Asi není čas. Stačí se podívat do profilu a je vidět kdo má kolik komentářů. Přijatých a udělených. Občas nějaká parádní fotka s odkazem na svůj web a svoji propagaci.
    Myslím si, že do toho mám co nejmíň mluvit, ale občas Vám někdo musí pravdu napsat a pootevřít oči.
    Někdo si třeba řekne- "Co to tady kecá" a nebo mi dá za pravdu, ale bojí se to snad napsat.
    No.......a jedem dál.
    Vašík
    add. Děkuji panu SH, že mě po dvou letech vymazal z listiny.

  • Helena Macenauerová
    Helena Macenauerová
    21.01.2018 11:19

    Záměr tohoto článku byl, že Eliška shrnula do jednoho článku fotografie, které měly za loňský rok nejvíce bodů a) v každé galerii (máme jich 13), b) byly nejlepší v soutěži c) 5 nejlepších fotografií za poslední rok a to podle součtu bodů. Omlouvam se za chybny text v uvodu, kde piseme, ze redakce fotografie vybrala...redakce fotografie nevybrala, pouze shromazdila do jednoho clanku. V Galerii mame u souteží vice kriterii pro vyber fotografii, treba TOP fotografie nejsou vybirany podle bodů, ale podle algoritmu, ktery zohlednuje pocet shlednutí, pocet komentaru i pocet bodu. Algoritmus se vytvoril na zaklade chovani Galerie. Fotografie v "Okem profesionála" zase hodnotí jeden člověk. "Téma dne" si hodnotí soutěžící sami slovně. "Dvouměsíční soutěž" má své vítěze podle počtu bodů... Redakce se nebrání novým nápadům. Děkuji, že tato diskuze vznikla. Děkuji všem, kdo tu chtějí mít příjemné prostředí.

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse