-
Diskuse ke galeriím |
9
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
6
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
Problém totiž je, že tuhle soutěž vymýšlí lidi mezi sebou a FA až později udělá speciální galerii k tomu určenou. Tudíž úvod probíhá na fóru a admin nekopíruje diskuzi do galerie
já si pravidla soutěží pročítám, protože jsou v nich zadávány rozměry fotek, v některých případech hraje roli právě datum pořízení a samozřejmě téma. Ale abych dohledávala někde něco, když to může být sděleno jednou jedinou větou v úvodu soutěžního tématu mi připadá srozumitelnější .. toť můj názor .. :)
"já si pravidla soutěží pročítám, protože jsou v nich zadávány rozměry fotek..." - zobrazit celý komentář
Ale ono je to sděleno jednou jedinou větou hned v úvodu. Problém je, že jinde, než v galerii, kam se díváš. Jak píšu o patro výš, není to soutěž FA, ale jen domluvená účastníky. Tudíž to jinam napsat dopředu nejde. Galerie vznikne až potom a někým jiným. U normálních soutěží to samozřejmně FA zveřejní jinak a jinde. Viditelněj, řekněme
Současné Téma dne dělají jeho aktivní účastníci...možná je jiné než dřív, ale těšíme se na něj :) TD by hlavně mělo zúčastněným přinést radost...z focení, ze zajímavých fotek, z komentářů,...není proto potřeba všímat si komentářů těch, kteří v TD nejsou aktivní. Pravidla tedy doladíme ale v jiném foru, ok?
...a je tu hodnocení od MONIKY, která šla spát až v 1:12!!!
"Mám radost ze všech EMOCÍ, které se tímto TD prolínaly. Trochu jsem měla strach (zase ty emoce), jak tohle téma dopadne, ale už z prvních komentářů bylo jasné, že tady to emocemi žije a to je fajn :-) Fotky ze šuplíku, zda ano či ne, to se hodně řešilo a podle mne pak záleží na hodnotících, jak se k tomu postaví. Takže, i když u jedné z fotek bylo připsáno, že autorka nechce nakonec fotku zařazovat do soutěže, fotka byla hodnocena a já body započítala.
EMOCE se snažilo zachytit 24 autorů, kteří poslali 46 fotek a hodnotilo 14 z vás. Všem moc díky! Vítězná fotka byla i mým favoritem, emočně silná!"
Hodnocení:
1. místo: anoela - Máma / 16 bodů
2. místo: MSD - A co bude zítra? / 13 bodů
3. místo: čumáčková - Tanec sobotní noci / 10 bodů
4. místo: jjfoto - Radost / 7 bodů
5. místo: jjfoto - Nadšení / 6 bodů
6. místo: Marie - Naděje, Stanislav Hořínek - Uplakaná příchuť, Zdenek Stránský - Spokojenost, Karla Milcová - Radost, jjfoto - Studií, KáStefi - ako šum krídel / 3 body
7. místo: MSD - Poker face(s), Dana Smržová - Člověk člověku, KIV - Sourozenci, Míla.V. - Na kolotoči / 2 body
8. místo: Petr52 - Gól, Strach, KIV - Běž rybičko zpátky, Pajdala za mámou / 1 bod
Vítězce srdečně gratuluji!!! a těšíme se na nové TD.
MS
Děkuji všem za body, které dovedly Tanec sobotní noci ke třetímu místu. Těším se na další téma.
"Současné Téma dne dělají jeho aktivní účastníci...možná je jiné než dřív,..." - zobrazit celý komentář
Heleno, z tohoto komentáře mám velmi nepříjemný pocit.
Vítězce srdečně gratuluji a děkuji moc za vše ... fotky a opravdu atmosféru plnou emocí .... na nové TD se také těším... a mám z toho pocity jen příjemné :-)
"Heleno, z tohoto komentáře mám velmi nepříjemný pocit...." - zobrazit celý komentář
Tak už jsme dva. Bude to stačit? :-)
Svůj předchozí komentář na tomto místě mažu a nahrazuji novým. Reagoval jsem špatně. Mám také příjemný pocit! Je vyrovnáno? :-))
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).