-
Diskuse ke galeriím |
9
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
6
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Fotoaparáty a fototechnika |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Neni to tragedie, ale ma to takove nestastne usporadani, ze pri zmenseni to udela cary... A taky nutno dodat, ze je to "teprve" ISO 200 a u ISO 500 uz to po zmenseni vypada stejne jako kdybych fotil na 3200 bez D-lightningu... :) Mam takove tuseni, ze D80 pomalu ale jiste zaujme misto po D70 v zebricku prodejnosti...vzdyt jen nez se mi podarilo ho sehnat... Kdyz uz jsem u toho zasilani obrazku, tady je napriklad fotka 1600 ISO (dalsi viz exif) a myslim, ze si nestoji uplne spatne... tady: http://www.otass.wz.cz/D80/DSC_0120.JPG
Otas: posli foto napr prirody s ISO 100 ci 200, at vidim jak to foti :o) a zkus treba i jake s tim jde makro (ildyz to nema makro objektivy)
diky moc
Dobrý den, mám dotaz. Pokud bych zakoupil D80 v zahraničí, třeba v USA lze u nás pořídit (stáhnout nebo koupit a nahrát) do foťáku české menu?
Petr
Ceske menu neni soucasti ani pristroju D80 urcenych pro cesky trh. Jedine, cim se asi stroje lisi jsou tistene navody. Ja mel v krabici cesky a slovensky... Muzu poslat fotku 200 ISO. V exifu se dozvite vice... objektiv Nikkor 50mm/1.8
tady: www.otass.wz.cz/D80/DSC_0641.JPG
Me by zajimalo jestli lze do D50 nahrat cestinu.
Otass: diky
koukám ... samá chvála na D80, podpořilo to mé rozhodnutí, vyměnit Olyka za D80, jdu si pro ní :-)
škoda, že v článku nieje foto zadnej strany aprátu - všetky ostatné pohľady tam sú, len tento kde by bolo vidieť napr. nový displej som v článku nenašiel... :o(
Jesus: Zadna zrcadlovka Nikon zatim neumi cestinu.
gtbiker: OK - doplnim zadni stranu.
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).