-
Diskuse ke galeriím |
9
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
6
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
Tak jsem dneska neodolal.. Sice jsem byl s D50 spokojenej, to zas jo, ale pořídil jsem D80.. Musím uznat,že je to opravdu o pěknej kus vepředu. Udělal jsem zatím jen pár fotek, ale je to úplně jiná liga...
co rikate na zvuk zrcatka?? ja mam pocit, jako by se tam vzdycky neco "urvalo" protoze o nejakem libozvuku rec byt nemuze...nemam pravdu? :) (to jen tak na spestreni) :)
s tím zvukem - to máš pravdu :-) zvuk je to hroznej. Vyměnil jsem olympus za D80 a jsem spokojenej.
a kdyz s D80 zatrepu, tak v ni neco chrasti... a mam uz vyhlazene tlacitko WB od nosu... :)
no nestraste:o) ja si ho chci v pondeli koupit :o)))
co pisu jen takove kraviny pro rozptyleni dusne diskuze o tom, jak je dSLR vyuzitelna amatery... :D ve finale to neni takova hruza... :)
Otass:o) no jasny ja ti to nebastil. D80 budou kupovat i amateri to je jasny. Profici treba 5D...ale ja profik nikdy nebudu a ani totalni amater nejsem tak sahnu po D80. Jen tak pro zpestreni: Kamos mel Kodak za cca 3000 a uz pri vymene baterii me dostal. Nahazel tam tuzkove jak mu padly do ruky a pak zacal nadavat ze ten krap zase nefunguje :o)))))
Jinak asi vezmu ten s objektivem 18-70. Prece je jen ozkouseny a na jedne strance k 18-135 napsali: Objektiv nabízí velmi slušný rozsah ohniska, ale nelze se spoléhat na jeho kvalitu. Díky velkému rozsahu trpí zejména poduškovitým zkreslením, které přichází nepříjemně brzy a dočkat se můžeme i menší aberace.
Takze to nebudu pokouset:o)
taky bych sel radeji do 18-70...
Wolflike, Yanick: clovek ktery sel do SLR mel znalosti exponometrie...atp.
mozna jsemlama, ale netroufam si rict za znam exponometrii a vetsinou pouzivam prioritu clony/manual...jen clovek musi vedet na co zamiri...a pak zaaretuje expozici...ale ze by to byla nejaka veda? krom protisvetla a nejakych odlesku od vseho mozneho...delate z toho prilis vedu, myslim ze vetsina lidi jde do (D)SLR kvuli moznosti menit optiku...ukazte mi kompakt s plnohodnotnym makrem nebo sirokym ohniskem...nebo vysoce svetelnym dlouhym teletem...nebo portretnim objektivem...
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).