• Michal Kupsa
    Michal Kupsa
    13.10.2005 18:19

Gris: Taky myslim, ze jsi uplne mimo - drtiva vetsina reportaznich fotografu rozhodne nejsou zadni bohaci, takze tva zavist neni na miste ....

• Radik
    Radik
    13.10.2005 21:18

No pokud chce fotograf vydelat, tak je lepsi behat za spokojenymi celebritami nez vyledavat tragedie. Ani fotograf nezije ze vzduchu a vody (ani pri povodnich ne), takze to ze neco proda je celkem prirozene. A pokud mam hodnotit "prinos pro spolecnost" takoveho reportera a Grise, ktery kaze od klavesnice, tak je moje volba celkem jasna.

• Michal Novotný 1
    Michal Novotný 1
    13.10.2005 21:30

Vidim ze jste tu sami milovnici zvirat. Mne by jen zajimalo, jak by bylo vam, kdyby jste se topili, a nad vami by stalo 10 "reportaznich" fotografu, a koukali jsetli jeste nevystrcite aspon ruku nad hladinu, aby meli hezky zaber.

A budte ubezpeceni ze zavist nemam zadnou, ja na tohle nemam zaludek. Ale kdyby se topili ti fotografove, slzu tedy neuronim jako pro ta zvirata. Ty tam nahnaly, fotografove by za senzaci sli i do ohne.

• Petr Koritina
    Petr Koritina
    13.10.2005 21:50

2Gris: Já bych rád řekl, že fotka vznikla v době, kdy NIKDO netušil, kam to dojde... Nikdo ji za tím účelem nevytvářel. A přesto vznikla. Má se snad dát do šuplíku jako "nevhodná"?

• Jan Trkal
    Jan Trkal
    13.10.2005 23:40

Gris, ty ses chytrej jak Marta Kubisova ...

• blackshock
    blackshock
    14.10.2005 00:03

no dobry Grisi a co bys teda navrhoval? neporizovat zadny fotky z takovyhle udalosti? myslis, ze to nekomu pomuze vic, nez kdyz se ty fotky porizovat budou?

• Martin Holek
    Martin Holek
    14.10.2005 16:01

Grisi a válečná fotografie ti něci říká???...kdyby se všichni chovali podle tvých slov, tak neexistuje jediná fotka z nějaké katastrofy, válečného konfliktu atd....prostě je to jejich práce a tečka...HOWGH!

• Fotograf 14
    Fotograf 14
    15.10.2005 08:44

PR z toho článku vůbec neni cejtit.

• Pavel Petruška
    Pavel Petruška
    15.10.2005 17:35

1) o morálce není vhodné kázat nikomu jinému, než sobě samému
    2) soudě podle představených vzorků, snímky jsou dobré, ale nikoli výborné nebo vynikající (a tím mám na mysli nejen obsah, ale i formální věci)

Osobní pošťouchnutí - já fotím "celebrity" ad hoc kontaktně během pár sekund, ale že bych měl z toho, co mám na FA.cz a doma na disku ve srovnání s kolegou nějaké velké deprese, to tedy omlouvám se ne... :D

Pavel Petruška

• Dana Kovaľová
    Dana Kovaľová
    16.10.2005 07:55

...novinářská hyena... hnus... póvl... kanálie... kde já jsem to jenom už... ;o)

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse