-
Diskuse ke galeriím |
19
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
8
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
6
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
6
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
Bohužel jsem čekal nějaký test, či srovnání cen náplní, tiskáren apod.
Jsem zklamán úrovní tohoto článku. Já znám přesně spotřebu své tiskárny, protože si každý tisk zaznamenám do tabulky v excelu. Při každé výměně barvy vím, kolik jsem na ni vytiskl. Všechny barvy už jsem vyměnil asi 5x, takže mám statisticky dost přesně změřenou spotřebu a vím kolik mne stojí 1 A4 fotografického tisku. Proč dělat vědu z tak jednoduchých věcí :-).
Zinedi, to vám věřím, že to víte přesně pro svoji tiskárnu. Provozujete ji v reálných provozních podmínkách. Pokud stejným způsobem budete provozovat a měřit 50 fototiskáren najednou, pak budete mít asi nejkvalitnější srovnávací testy spotřeby na světě. Osobně jsem dost citlivý na nereprezenattivní výsledky. To je jeden z důvodů, proč jsme zatím nikdy neuváděli u našich testů rating. Je to i jeden z důvodů, proč jsme vstoupili do DIWA - chceme mít požnost porovnat výsledky a mít možnost identifikovat úlety.
Andrej: Samochvala to nezachrani, ten clanek fakt nestoji za nic. Kdyz na otazku <i>"Jaka tiskarna tiskne levneji?"</i> odpovida <i>"Porovnat to neni vubec jednoduche."</i>, tak je ztrata casu ho cist.
Nadpis clanku mal byt celkom iny pretoze je tu len uvedene ze je velmi tazke spravit tieto testy. Skor by som ho nazval: Problemy s testovanim tlaciarni a nie: Jaká tiskárna tiskne levněji? Je to proste zavadzajuce.
Už jen dvě strany tohoto článku mne varovali a pak ten obsah? To se nestydíte? Tohle by napsal i školáček!
Příště si alespoň rozmyslete název, aby nebyl tak zavádějící
Souhlasím, že název článku úplně nesedí. Snažil jsme se ukázat na různé problémy spojené s testováním spotřeby. Cena tisku není jen cena papíru a inkoustu. Hodně lidí to takhle počítá a není to správně.
To Bahara Jinak pokud jste odborníkem na tisk a jak říkáte jste odborně o několik tříd jinde, než tento článek, rádi s Vámi budeme spolupracovat. Ozvěte se mi prosím mejlem.
Clanek zklamal, nadpis o koze, zaver o voze. jinak Zinedi .. 5x to neni statistika a uz vubec ne presna. Musis mit aspon 6 "vzorku" abys mohl udelat aspon studentovo rozdeleni :o))
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).