Nový / Použitý

• 10.11.2017 09:15
  • Ondi
  • 34
  • E.B.E
    E.B.E
    23.11.2017 11:00
    Reaguje na kikiris 23.11.2017 05:36:

"Jasně, stejně tak i s bazarovým tělem a jetými skly :-)......" - zobrazit celý komentář

Zdá se, že někteří pochopili :-)

• kikiris
    kikiris
    23.11.2017 15:27

To víš, že pochopili, ale opravdu jen někteří :-).
    Have a good day...

• Radim Masiarik
    Radim Masiarik
    08.12.2017 06:24

Pokud začínáš a nevíš co budeš fotit kup si bazarový 100d a k tomu zatím nějaký záklaďák od Canonu, nebo pevnou 25 a 50 nebo bazarovou sigmu 17-50/70/ do 15ti se vlezeš. Po roce intenzivního focení možná pochopíš o čem je řeč, uvidíš co vlastně chceš fotit, pokud třeba jen rodinu a pod ten seťák ti stačí, ale třeba Ti to nepůjde a vzdáš to. Je to jako když se někdo nikdy nenaučí malovat tak se nikdo nikdy nenaučí fotit. jestli chceš jenou rodinné fotky vem si mobil nebo kup nějakéj levná kompakt. Pokud budeš tíhnou ke krajině kup Canon 10-18 bazarový se dá za 5tku sehnat, pokud chceš něco do ZOO levnou variantou je Tamron 70-300 USD nebo pak Canon 70-200. Pokud to chceš trochu pokrýt všechno včetně stativu, karet, brašny, tak investice okolo 40 000,- Tě nemine tak hlavně ať tě to nezačne moc bavit, manželka Tě pak nebude mít moc ráda :-)

• Radim Masiarik
    Radim Masiarik
    08.12.2017 06:31

A nemysli jsi že když si koupíš zrcadlovku že budeš mít lepší fotky, to jsem hned vystřízlivěl když jsou před rokem koupil 100d a lítal jsem po lese jak debil a fotil kde co. Bylo to hrozné fotky na h . . . o a tím to je začíná propracovat se k dobré fotce není jen tak. A to jsem ve směs krajinkář a nic ti neutíká jen čekáš na dobré podmínky. Počkej jak Ti začnou děcka pobíhat tak se z toho zblázníš, to nemluvím o Wildlife. Dále úpravy v editoru což je taky kapitola sama o sobě, no ať se dáří :-)

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse