"Chtěl bych se zeptat, zda administrátoři mají nějaká pravidla pro mazání..." -
zobrazit celý komentář
Pravidla pro mazání komentářů pod fotografiemi samozřejmě máme - co se nám nelíbí, to smažeme (jsme totiž ti zlí, všemocní a záludní adminové, jejichž cílem je být v neustálém konfliktu s uživateli, přece ;-)
...upřímně, nějak mám pocit, že na jiných webech je možnost uživatelů hovořit do vývoje a pravidel webu nulová. Snažíme se být otevření, ale často to vede k tomu, že pak mají uživatelé pocit, že "ti administrátoři nám kazí NÁŠ web".
Jinak k původnímu dotazu č. 2: mazat zprávy nejdou a nepůjdou.
"jestli oni ten Váš web nedělají taky naše fotky, naše komentáře a my....." -
zobrazit celý komentář
Editace komentářů je zavedena proto, aby po sobě mohl uživatel komentář opravit, pokud udělal nějakou botu. Osobně si libuji, už jsem to mnohokrát použil (bez narušení diskuse). Debatovat lze o délce limitu 24h. Osobně jsem po sobě několikrát našel hrubku několik hodin po zveřejnění:-/ Případně jsem v odpovědi zapomněl zmínit nějakou důležitou věc.
"Pravidla pro mazání komentářů pod fotografiemi samozřejmě máme - co se nám..." -
zobrazit celý komentář
Na to se nedá už nic napsat. Je to zbytečné... Vlastně můžeme být rádi, že nám občas v něčem vyhovíte. Ještě se zeptám, zda Josefovy komentáře pod Kareninou fotkou mělo možnost číst více administrátorů a střízlivě se dohodnout, zda jsou natolik urážlivé, že je potřeba mu zacpat hubu. A když ne zacpat, tak vymazat vše, co ona huba vyřkla? Nebo to bylo (pro mě unáhlené) rozhodnutí jednotlivce?
"Chtěl bych se zeptat, zda administrátoři mají nějaká pravidla pro mazání..." - zobrazit celý komentář
Pravidla pro mazání komentářů pod fotografiemi samozřejmě máme - co se nám nelíbí, to smažeme (jsme totiž ti zlí, všemocní a záludní adminové, jejichž cílem je být v neustálém konfliktu s uživateli, přece ;-)
...upřímně, nějak mám pocit, že na jiných webech je možnost uživatelů hovořit do vývoje a pravidel webu nulová. Snažíme se být otevření, ale často to vede k tomu, že pak mají uživatelé pocit, že "ti administrátoři nám kazí NÁŠ web".
Jinak k původnímu dotazu č. 2: mazat zprávy nejdou a nepůjdou.
"Pravidla pro mazání komentářů pod fotografiemi samozřejmě máme - co se nám..." - zobrazit celý komentář
dotaz č. 1 stále nezodpovězen...
"Pravidla pro mazání komentářů pod fotografiemi samozřejmě máme - co se nám..." - zobrazit celý komentář
jestli oni ten Váš web nedělají taky naše fotky, naše komentáře a my..
takže resumé, Josef smazal fotky..
prosím odpověď na 1 (jednu) otázku: proč je zavedena editace již zveřejněných komentářů?
"dotaz č. 1 stále nezodpovězen......" - zobrazit celý komentář
Toho se zde zřejmě nedočkáš... něco z interní pošty:
Lenka Strnadová | před 3 dny 09:31
...Heleno, proč to děláte? Proč odrazujete tu hrstku inteligentních fotografů s vlastními názory a střízlivým pohledem na nepovedená díla??? Proč po nich stále šlapete? Co jsou to za praktiky? https://www.fotoaparat.cz/forum/diskuse/1856#article-comment-13889
Helena Macenauerová | před 3 dny 10:20
Lenko, neslapu po nich. Kazdy ma pravo fotku vlozit, neni potreba posmesna slova, vse se da rici slusne. Helena
Lenka Strnadová | před 3 dny 10:23
z tohoto jsem nevyčetla nic...
"jestli oni ten Váš web nedělají taky naše fotky, naše komentáře a my....." - zobrazit celý komentář
Editace komentářů je zavedena proto, aby po sobě mohl uživatel komentář opravit, pokud udělal nějakou botu. Osobně si libuji, už jsem to mnohokrát použil (bez narušení diskuse). Debatovat lze o délce limitu 24h. Osobně jsem po sobě několikrát našel hrubku několik hodin po zveřejnění:-/ Případně jsem v odpovědi zapomněl zmínit nějakou důležitou věc.
"Toho se zde zřejmě nedočkáš... něco z interní pošty: Lenka Strnadová |..." - zobrazit celý komentář
Helena Macenauerová | včera 23:06
Pepo, vase nazory jsou casto dost ostre, nicmene je mam rada a mam rada i vase fotky...stejne tak si vazim toho, ze se Karen omluvila.
úsměvné :)) Hlavně že se máme všichni rádi :))
"Editace komentářů je zavedena proto, aby po sobě mohl uživatel komentář..." - zobrazit celý komentář
odcházíte od tématu...to vlákno, kde se to řešilo jste uzamkli....
"Editace komentářů je zavedena proto, aby po sobě mohl uživatel komentář..." - zobrazit celý komentář
nehledě na to, že to proč tohle vzniklo nebylo rozhodně kvůli opravám pravopisných chyb...
Na to se nedá už nic napsat. Je to zbytečné... Vlastně můžeme být rádi, že nám občas v něčem vyhovíte. Ještě se zeptám, zda Josefovy komentáře pod Kareninou fotkou mělo možnost číst více administrátorů a střízlivě se dohodnout, zda jsou natolik urážlivé, že je potřeba mu zacpat hubu. A když ne zacpat, tak vymazat vše, co ona huba vyřkla? Nebo to bylo (pro mě unáhlené) rozhodnutí jednotlivce?
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).