diskuse pod článkem

• Dana Kovaľová
    Dana Kovaľová
    Autor
    30.12.2015 04:27

Fotokurz mýma očima je pryč... otázka "Líbil se vám tento článek?" pod ním zůstala, ale odpověď "nelíbil", zjevně není přípustná.

• Petr.
    Petr.
    30.12.2015 11:44
    Reaguje na Dana Kovaľová 30.12.2015 04:27:

"Fotokurz mýma očima je pryč... otázka "Líbil se vám tento článek?" pod ním..." - zobrazit celý komentář

Dokonalá ukázka toho, k čemu může sloužit mazání komentářů, jejich editace a blokování uživatelů. V rukách admina/majitele serveru to získává nový rozměr...

• Radik
    Radik
    30.12.2015 13:22

Stejne jako v na jinych webech obcas dojde k tomu, ze provozovatel komentar smaze nebo diskuzi zablokuje, kdyz komentar nebo diskuze ke clanku/fotce vyboci z prijatelnych mezi (at uz danych zakony nebo prostou lidskou slusnosti).
    Stavalo se o to na starem FA a je celkem jasne, ze to bude nastavat i zde.

• Dana Kovaľová
    Dana Kovaľová
    Autor
    30.12.2015 13:49
    Reaguje na Radik 30.12.2015 13:22:

"Stejne jako v na jinych webech obcas dojde k tomu, ze provozovatel komentar..." - zobrazit celý komentář

Podle mě by bylo korektnější v takovém případě smazat závadné komentáře s poznámkou "komentář byl smazán pro nevhodný obsah" a zbytek diskuse, který byl k věci, ponechat - tak to alespoň obvykle funguje na jiných webech.

• Jakub Súkeník
    Jakub Súkeník
    Admin
    30.12.2015 19:21
    Reaguje na Dana Kovaľová 30.12.2015 13:49:

"Podle mě by bylo korektnější v takovém případě smazat závadné komentáře s..." - zobrazit celý komentář

Pokud jde o jeden příspěvek, pak ano. Ale je li jich moc, ztrácí smysl kontinuita diskuse. Příspěvek třeba může být k věci, ale mimo to zmiňovat nebo citovat jiný, který už je za hranou. Promazávání je pak dost ošemetná věc. Na velkých českých zpravodajských portálech to pochopili třeba už dávno - mažou vždy celá vlákna (to zde nejde) a když diskuse "ujede" moc, zavře se holt celá:-(

• bell
    bell
    30.12.2015 22:26

ahá, tak já asi půl hodiny hledám, kam rulisa napsala ten komentář k hodnocení administrátorů hvězdami, chtěje ji podpořit, a nakonec zjistím, že nejen diskuse, ale i celý článek zmizel :/ .. to se nedělá, todleto.. mračím se! ..

• rulisa
    rulisa
    30.12.2015 22:58
    Reaguje na bell 30.12.2015 22:26:

"ahá, tak já asi půl hodiny hledám, kam rulisa napsala ten komentář k..." - zobrazit celý komentář

Taky jsem hledala marně...
    A když diskuze přímo nezmizí, tak se aspoň zamče, a tím i nepohodlným kecálkům ústa.

Nebylo tam nic vulgárního, nic sprostého, nevybočovalo to z tématu dění na servru, neprobíral se tam Karel Gott ani Islámský stát. Na starém FA si za těch skoro deset let zpátky nepamatuju, že by se celá debata ztratila ani že by se prostě zamkla a šlus.

Chvíli jsem byla nakloněna přece jen uvěřit, že jsem jen protivný šťoura a že FA má fakt našlápnuto lepším směrem a s dobrou vůlí.
    Ale už jsem zas rovně.
    To, že se tu vedou občas sladký děkovačky, co ale samy dál už nevedou, tomu nepomáhá.

Testovat, jak co funguje, až za chodu a přímo na uživatelích, je podle mě prostě špatně. Divná hospoda, kde si objednáte jídlo a číšník vám ho donese s tím, že kuchař bude rád za sdělení, co má příště vařit dýl, aby to nebylo tvrdý, a kolik má dát soli, aby to nebylo přesolený...

A kde vás pak vyhodí od stolu, když to tedy kuchařovi řeknete...

• Helena Macenauerová
    Helena Macenauerová
    30.12.2015 23:41

Jak jednoduche je kritizovat, stezovat si, mit potrebu neco pohanit...(a treba i jako anonym)...
    Tady na webu FotoAparat.cz, na kurzech FotoInstitut.cz, na fotoexpedicich s CK FotoAtlas, v Praze, na Sumave,... potkavam prima lidi, fotografy - amatery zacinajici nebo pokrocilé...se zapalenim, nadsene, s chuti neco dokazat, s chutí bavit se......jednoduše "srdeční lidé". Dekuji, ze takovi lide jsou. Dekuji, ze se muzeme potkavat. Jsou i tady.
    Přeji všem hezkého Silvestra a hodně štěstí i zdraví v novém roce. Helena

• rulisa
    rulisa
    30.12.2015 23:54

Jak jednoduché je shodit něčí názor jízlivostí výtky anonymity. Degradací potřebou něco pohanět.
    Zkuste to vidět jinak.
    Lidem, co se tu ozývají, na FA záleží.
    Nebo možná už spíš jen... záleželo...

I vám pěkný Silvestr.

• Helena Macenauerová
    Helena Macenauerová
    31.12.2015 00:06

Taky, co je supr...je Tema dne. Predevcirem jsme s Andrejem vyslapli z Modravy na Luzny...vsude jsem videla ZAHRADU/zahradku :)))... tak se pojdme o ty nase zahrady/záhrady/zahrádky starat :)

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse