diskuse pod článkem

  • Dana Kovaľová
    Dana Kovaľová
    Autor
    31.12.2015 05:44
    Reaguje na Helena Macenauerová 30.12.2015 23:41:

    "Jak jednoduche je kritizovat, stezovat si, mit potrebu neco pohanit...(a..." - zobrazit celý komentář

    Jak jednoduché je pohanět ty, co nejsou "srdeční lidé", protože všechno slepě neschválí a nechválí, a snaží se, aby FA fungoval, jak podle uživatelů má. Nekritickou chválou nic dobrého nevznikne - leda další Anička Dajdou.

    A pokud server povoluje anonymitu přezdívky, je ranou pod pás tenhle argument použít proti jeho uživatelům.

  • Radik
    Radik
    02.01.2016 16:13

    Na starem FA se mnohokrat mazalo, nejvic fotky a jejich komentare... jestli to byla i diskuze k clanku opravdu uz nevim. Stejne tak se banovali uzivatele.

    Mazat jednotlive nebo cele - to uz napsali jini... nejsme rozhodne jedini, kteri smazou celou diskuzi a nema smysl nechat nesourode torzo.

    Duvodem k takovym krokum nemusi byt nutne umlceni tech, kteri kritizuji FA, to bychom smazali spoustu jinych diskuzi a zjevne se to nedeje. Nemusi to byt ani prime poruseni zakona. Casto, ted i na starem FA, to jsou utoky na ostatni uzivatele, jak autory, tak ostatni komentujici. A to nejen primo v dane diskuzi, ale i mimo ni. Nezbyva, nez takto uzivatele chranit, protoze oni tu moznost proste nemaji. A nezalezi, jestli s jejich nezory souhlasime nebo ne.

  • Radik
    Radik
    02.01.2016 16:52

    A co se tyka kritiky.... (a je jedno, jestli se pod ni nekdo podepise nebo ne)

    Ano, je pro nas prinosna kritika a nazory jinych a verime, ze velka cast je minena dobre.

    Na druhou stranu kazdy vi, ze neni nic jednodussiho, nez kritizovat cizi praci... vzdy se neco najde, vzdy se da kritika schovat za dobry umysl, vzdy to jde podlozit vzletnymi frazemi, vzdy se da shazovat ty, co rikaji neco jineho...

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse