-
Diskuse ke galeriím |
10
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
8
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
6
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
"Myslel jsem vlozit nekolik fotek rychle po sobe... nikoli "do jedne fotky"...." - zobrazit celý komentář
díky za dodatek, už jsem se začala těšit :´( ... sérii nevnímám jako několik fotek za sebou, ale jako celek, možnost vložit několik fotek v jednom, aby komentáře hodnotily soubor a ne jednotlivé foto, tedy ne že by se to nemohlo stát u sérií, ale to je spíš provokace - první a pátá dobrá, zbytek do koše :) ... si myslím.
Dobrý den,
ještě dotaz na FA. Plánujete do budoucna zde vytvořit opravdové "Forum", kde budou moci uživatelé zakládat témata, diskutovat, atd atd? Odkaz "Forum" v této podobně takto nefunguje, trošku to mate. Témata mohou zakládat jen někteří uživatelé (respektive redakce). Díky za info.
Protože, když lidi chtějí diskutovat, tak nyní používají diskuzi právě k tomuto článku, což je v podstatě "off topic", ale jinde k tomu prostor není....
"Dobrý den, ještě dotaz na FA. Plánujete do budoucna zde vytvořit opravdové..." - zobrazit celý komentář
Vam nejde zalozit vlakno? Kdyz jsem na https://www.fotoaparat.cz/forum/ tak je tam 7 kategorii a do prvnich 3 podle me neni problem zalozit vlakno. Pak jsou 3 kategorie, ktere obsahuji vlakna odpovidajici komentarum k clanku a nakonec je kategorie, ktera obsahuje komentare ke galeriim, ktere v tuhle chvili nikdo nepouziva, ale myslim, ze uplatneni najdou. Cilem bylo forum zlepsit, coz se myslim povedlo, nikoli omezit.
"díky za dodatek, už jsem se začala těšit :´( ... sérii nevnímám jako..." - zobrazit celý komentář
Ano, prave proto jsem se opravil, abych to uvedl na pravou miru. Chapu jak myslite serie a i tahle moznost je ve hre. Ale rozhodne ne hned.
"Vam nejde zalozit vlakno? Kdyz jsem na https://www.fotoaparat.cz/forum/ tak..." - zobrazit celý komentář
Díky. Vůbec jsem o té možnosti nevěděl, ale už to vidím. Díky!
Aleš Radikovský
25.10.2015 02:29
Radiku, právo číst dál snad mám, odepisovala jsem právě proto, že jsem se nepočítala mezi ty, kteří by číst dál neměli, když jen na čtvercových náhledech ta nechuť k nové verzi u mě nestojí.
Přidávám se k těm, kteří litují nemožnosti nahlédnout do oblíbených fotek a autorů u ostatních uiživatelů - pro mě to byl dobrý zdroj kvalitních tipů, které jsem třeba jinak přehlédla.
A na tvou odpověď stran TD... - Oooo, super řešení.
Tak když jste gto všechno šoupli do soutěží, tak všechna stará TD ještě taky "vyhodnoťte", ať si můžu opět počíst pod svými měsíce a roky starými fotkami a nehlásí mi to, že soutěž ještě nebyla vyhodnocena, takže tudíž můžu vidět pouze svoje vlastní komentáře...
Až bude znovu TD, taky budou komentáře ostatních zrakům autora nepřístupné?
Nebo už TD vůbec nikdy nebude, protože už to technicky nebude možné?
Ehm...
Muchy se prý množí v přírodě geometrickou řadou, jakpak je to na na FA... :-)
Dobrá. Tak já se poptám potřetí.
Do OP se smí fotky poslat buďto jako příloha k e-mailu, a to jako pidifotka, nebo se může vložit do galerie jako obřífotka.
Protože mám na výběr, chtěla jsem ji poslat e-mailem (mám k tomu důvod, můžu vysvětlit, ale je to vlastně fuk).
No a pochopitelně pidifotky a obřífotky, až přijdou na jeden pracovní stůl k prohlížení, nebudou kvalitou srovnatelné.
A tak se opakované ptám, jestli tedy je OK poslat v e-mailu fotku stejných rozměrů jako se mohou vložit, tedy jestli je ok poslat fotku větší.
Stačilo odpovědět jednou větou.
Jen by bylo dobré, kdyby ta odpověď přišla aspoň trochu dopředu před uzávěrkou, aby lidi v tom kterém rozměru ty dvě fotky měli čas upravit a poslat.
"Aleš Radikovský 25.10.2015 02:29 Radiku, právo číst dál snad mám,..." - zobrazit celý komentář
Ruliso, prehanis... psal jsem o (ne)doporuceni, nikoli o zakazu :)
TD: Souteze jsme naopak navrhli tak otevrene, aby slo organizovat TD i nadale, stejne jako jine typy soutezi. Pravidla mohou byt stejna jako dosud.
Ok, když doporučení, tedy mi jistě nebylo třeba vytýkat, že jsem je nedodržela.
A co tedy s tím, abych neměla staré fotky ze starých TD jako soutěžní, tudíž se zneviditelnými komentáři?
To to mám jen já?
Nebo i ostatní?
Vkládání komentářů je uzamčeno.