Vymyslel jsem si takový dlouhodobý projekt: Nafotit postupně suroviny, které nakupujeme bezobalovém obchodě na Hradčanské. Jsou to základní suroviny, jako je čočka, rýže, cizrna, fazole a podobně. Je to trochu výzva, vetšinou jsou to dost nezajímavé objekty, takže vymyslet to a vyfotit tak, aby to zaujalo, bude oříšek.
První jsem fotil čočku Beluga. Původně jsem měl tedy v plánu cizrnu, ale syrovou doma momentálně nemáme. Tahle čočka je moc dobrá, kdo jste ji neznáte, rozhodně doporučuji ochutnat. Je menší, než běžná hnědá čočka, po uvaření zůstávají zrníčka tvrdší a sypčejší. A když se ochutí zálivkou z octa, dijonské hořčice, medu a petrželky, je to luxunsí příloha...
Nemůžete komentovat. Nejste přihlášen(a).
":))..." - zobrazit celý komentář