Nikon D5600

Nikon nahradil oblíbenou "střední amatérskou" zrcadlovku D5500 vylepšeným modelem D5600. Ta si nechává vše dobré ze svého předchůdce a přidává několik funkcí navíc. Zmiňme rozhraní SnapBridge a nové funkce dotykového displeje. Senzor zůstává stejný - 24MPx APS-C.

Recenze zrcadlovky Nikon D5600

Pryč jsou ty doby, kdy "brát s sebou zrcadlovku" znamenalo tahat se s těžkým a rozměrným přístrojem. Nikon D5600 cílí na zcela jiné uživatele a kromě kompaktních rozměrů nabídne dotykový displej, solidní Full HD video nebo propojení s mobilním telefonem pomocí SnapBridge. To je neklamné znamení, že digitální zrcadlovky nejsou jen doménou nadšenců, ale i rodin na dovolené, mladých nebo zkrátka všech, kdo chtějí kvalitní fotky pořízené přístrojem, který jde s dobou. Znamená to ale, že Nikon D5600 představuje ideálního společníka i pro pokročilejší fotografy? To uvidíme…

Nikon představuje novou zrcadlovku - model D5600

Nikon nahradí svou oblíbenou "střední amatérskou" zrcadlovku D5500 vylepšeným modelem D5600. Ta si nechává vše dobré ze svého předchůdce a přidává několik funkcí navíc - revoluce se tedy nekoná, evoluce ano. Zmiňme rozhraní SnapBridge a nové funkce dotykového displeje. Senzor zůstává stejný - 24MPx APS-C.

fotografie pořízené Nikon D5600 (89)

související články

Nové fotoaparáty

Nejpoužívanější fotoaparáty