TÉMA DNE "RUCE (RUKA)" - čtvrtek 3. července

• Marie
    Marie
    08.07.2025 20:34

Ahoj, téma bylo pěkné, gratulace vítězům a poděkování Tomavovi za práci okolo. No, bylo nás málo, ale nejsem si jistá, jestli příště se účastní více lidiček... jsou dovolené a prázdniny a ani mne to tentokrát nevyjde. Přesto se na nové téma těším a budu jej z povzdálí sledovat. Užijte si to.

• MSD
    MSD
    08.07.2025 21:51

Blahopřeji vítězkám i Petrovi52. Děkuji všem za účast.
    Už se netrpělivě těším na další TD :-)

• MSD
    MSD
    08.07.2025 22:06
    Reaguje na Festa 08.07.2025 18:33:

"Blahopřeji všem k umístění. /A zdravím Moniku./ TD mi uteklo. Měl bych ruce..." - zobrazit celý komentář

A víš (nebo myslíš), čemu ten úbytek odpovídá? Souhlasím s tebou, ale nemohu na to přijít.
    Sedm účastníků měl již letošní únor (kdy ses taky neúčastnil), ale do soutěže bylo zasláno pouze dvanáct fotek.
    A osmnáct fotek bylo již v červnovém TD, i když se účastnilo deset fotografů (včetně tebe).

Ze tvé poslední věty si dovozuji, že se do budoucna taky nehodláš účastnit. Mýlím se?

• Petr52
    Petr52
    08.07.2025 22:21

Blahopřeji vítězkám i MSD. Bohužel to vypadá, že nám soutěž zajde na malý počet soutěžících. Popravdě řečeno nevím v čem je problém.

• Festa
    Festa
    09.07.2025 07:36
    Reaguje na MSD 08.07.2025 22:06:

"A víš (nebo myslíš), čemu ten úbytek odpovídá? Souhlasím s tebou, ale..." - zobrazit celý komentář

Ahoj MSDé. Moje účast na FA bude nadále sporadická. Pokud se podíváš pod fotky v galerii a na TD před dvěma,třemi lety, tak uvidíš ten rozdíl. Dříve to více žilo. Nemluvě o tom, jaké to bylo před deseti lety. FA prochází změnami a jak se zdá, tak ne k lepšímu. Ale třeba se pletu.
    Vašek

• drapka
    drapka
    09.07.2025 10:15
    Reaguje na Festa 08.07.2025 18:33:

"Blahopřeji všem k umístění. /A zdravím Moniku./ TD mi uteklo. Měl bych ruce..." - zobrazit celý komentář

Vašku taky tě moc zdravím a děkuji ..... a musím se přiznat, že jsi mi tu taky v TD chyběl, (ale i já už tolik do TD nevkládám),..... je to dobrý nápad soutěžení a taky mě to mrzí , že už to není tak atraktivní pro fotonadšence,.... a je škoda, že jsi toho truhláře nevložil :))), přeji ti krásné léto, spoustu hezkého focení a jen to dobré, měj se hezky Monika.

• drapka
    drapka
    09.07.2025 11:44

Ahojky všem !!!!!
    Je tu nové TD na srpen 07.08.2025 :)
    ----------------------------------------------------
    Vyhlašujeme nové téma soutěže Téma dne a to je „ROZMARNÉ LÉTO“ dne 07.08.2025 ( na tom jsme se s Lenkou shodly jednoznačně ). Určitě budete vědět, jak si s tím poradit a budete mít spoustu nápadů. My s Lenkou se těšíme, jak Vy s létem naložíte. Prosím vkládejte dle pravidel soutěže!!!
    Přejeme všem letní nápady a dobré světlo, mějte krásné letní dny, Monika a Lenka.

• Lenka Klimtová
    Lenka Klimtová
    12.07.2025 18:35

Proč ve " vyhodnocení soutěže" je drapka zobrazená na druhém místě, když má být se mnou na prvním?

• Lenka Klimtová
    Lenka Klimtová
    12.07.2025 18:38

a stejně u druhého místa atd...

• Marie
    Marie
    13.07.2025 09:58

Už na to někde admin. odpovídal, že to nejde, jen takto. Jinak téma máte moc pěkné...letní. Budu se těšit na fotky.

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse