-
Diskuse ke galeriím |
9
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
3
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
tak přemýšlím k čemu je dobrý mít takov velkej displej. nepamatuju se, kdy sem po mým displeji naposledy něco chtěl :)...není to zbytečný? nemělo by se dát přednost hledáčku před displayem?? doufám, že to s těma low-endovýma zrcadlovkama nedopadne jak s kompaktama...dotykový displeje a žádnej hledáček....chjo....
Chybi mi tu realna vydrz baterie.. Jinak myslim ze super fotak, ale nekupovat setovy objektiv!! :)
Proc tak velky displej? Skvele se na nem budou prohlizet fotky a hledat mouchy :)
skero: Vyrazneji vetsi hledacek uz by vyzadoval vetsi hranol, ktery by se asi uz do tak maleho tela nevesel. Jinak velky displej neni spatny ale s jeho zvetsenim by to chtelo taky zvetsit rozliseni ....
víte, to by mě zajímalo, jak chceš hledat mouchy na displeji s 230tis bodama, když fotka má x-milionu bodů :) ale co, asi sem divnej :)) pro mě fotka, která není kvalitní na 1:1 náhledu není dobrá :) neříkám že musí být ostrá!!;)
michale, díky za potvrzení velikosti rozlišení displeje :)
jinak po zkušenostech s D70 musím říct, že už nikdy nechci malej hledáček. za prvé : to co sem si myslel že je ostrý nikdy nebylo ostrý, za druhé, po třech hodinách focení byla malá dírka ještě menší a za třetí: ostřit ručně s malou hodnotou clony bylo jak chystat se k panu chocholouškovi :)
Vít: Vydrz baterii je dnes obecne velmi dobra u vsech D-SLR, coz plati i pro EOS 450D. Nejake konkretnejsi hodnote se ale radeji vyhybam, protoze opravdu zalezi na mnoha faktorech. Nicmene vyrobce uvadi neco kolem 500 snimku na jedno nabiti, coz povazuji za realne ....
Měl jsem o víkendu možnost vyzkoušet 450D + 70-200/4L. Tělo mi přišlo v porovnání s mým Nikonem D80 VELMI plastové a celé kombo až nepříjemně lehké. Měl jsem z něho pocit čínské hračky, což mne opravdu překvapilo. Z hlediska ergonomie a rozmístění ovládacích prvků je na tom Nikon podle mého také lépe.
Z hlediska kvality fotografií není co dodat, fotí dobře.
skero: To rozhodne ano, velky hledacek se vzdycky hodi. Nastesti i v tomhle sel pokrok oproti prvnim D-SLR kupredu a dnesni hledacky uz jsou preci jen o poznani vetsi. Jsem zvedav, jak to bude pokracovat v budoucnu ....
LCD dipleje (nebo spis minimonitory) jdou taky hodne kupredu. Kde jsou ty casy, kdy standard byl 1,8". I kdyz i tady se jiste casem dockame dalsich vylepseni ....
Martin: Porovnani mechanickeho provedeni tela by spis chtelo srovnavat s modelovou radou D40 nebo D60 a tam je to zhruba na stejno ....
michale, to říkáš jak kdybys nebyl spokojenej, furt čekáš co bude...:)za chvilu budem mít zrcadlovky integrovaný do hodinek a místo objektivů budeme měnít jen čočky na ciferníku :)...displeje potřebovat nebudem, protože se nám obraz přenese pomocí čipů na světlocitlivou složku přímo v oku :))...taák a teď sem skoro jak čapek :) ..sem zvědav jak to dopadne :)
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).