-
Diskuse ke galeriím |
15
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
3
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
3
příspěvky za
posledních
30
dnů
Nějak se rozhodily sloupce po odeslání. V příloze snad trochu lepší provedení, MT
Blahopřeji Marimoně k jasnému vítězství, opravdu krásná fotka , Raulu Zelenému a ATROPINĚ k účasti na bedně a všem ostatním k účasti v zajímavém TD.
Gratuluji Ivaně k vítězství a Petrovi, Raulovi a Atropině k umístění na stupních vítězů. Téma bylo velmi zajímavé a pestré. A teď se těším, co na nás Ivana vymyslí na příští TD.
A samozřejmě děkuji Mahuleně za rychlé vyhodnocení, byl to opravdu fofr. Tomáš
Dobrá práce, blahopřeji.
Vašek
Gratuluji vítězům. Těším se na další TD.
Gratuluji všem na bedně a moc děkuji za účast. Výsledky jsem již zapsal, až bude připravené nové TD, hned ho zveřejním.
Všem upřímně děkuji, moc mně Vaše ocenění potěšilo :) jde vidět, že se tady potuluje spousta romantiků a romantiček :D Také velmi děkuji Mahuleně za pomoc a spolupráci jakožto spolu-vítězce předchozího TD a za bleskurychlé vyhodnocení výsledků a naprosto dokonalou tabulku jako inspiraci pro ostatní :) velice gratuluji Petrovi, Raulovi a Atropině za parádní umístění, fotky to byly bezvadné! Ale také děkuji a gratuluji všem, kteří se účastnili a přispěli svou fantazií a tvorbou, dle mého jde o rozšíření obzorů a to také díky skvělým komentářům, ze kterých já osobně jsem si hodně odnesla... takže já jdu nějak vymyslet text k dalšímu TD, které už mám nějak v hlavě, jen to dát dohromady, aby to mělo hlavu a patu a cvaknout nějaké ilustrační foto (ehm...), ono je jedna věc něco vymyslet a druhá, to nějak ztvárnit... tak je to jenom ilustrace :) dejte mi prosím trošku času a brzy do redakce nové TD pošlu... mějte se fajn! Ivana
Po dlouhé době jsem se k vám zas přidala a bylo mi ctí. Gratulace vítězné Marimoně a jejímu romantickému mostu. Gratulka i Petrovi s Raulem ke společnému druhému místu a všem děkuji za body a za krásné třetí místo o které jsem se s nikým narozdíl od pánů nemusela dělit :-D
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).