-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
3
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Blahopřeji "pětikoalici na stupních vítězů" a zdravím všechny aktivní účastníky TD !!!
Milí TD nadšenci, již včera v noci jsem do redakce zaslala nové TD, ale koukám, že se zatím zde nic neprojevilo... nechci Vás už déle natahovat, hodiny tikají a tak bychom Vám rády s Mahulenou představily nové TD v této komunikaci.
Nové TD - ¨Mosty¨
Most - symbol spojování, kontaktu, komunikace, překonávání překážek a vzdáleností... symbolika mostu má také bohaté zastoupení v mnoha mytologiích, často také nese spirituální kvalitu přechodu z jednoho světa do druhého.
Krom toho je mnoho zajímavých staveb mostů (nejen ten Karlův :)) s originální architekturou, jsou mosty moderní, historické, jednoduché, opentlené dekorací a sochami...
Hledejte a vytvořte zajímavé snímky mostů, jeho symboliky třeba i v abstrakci. Nafoťte mosty z různých úhlů pohledů, za denního světla či během modré hodinky či v noci, detaily či mosty v celé jejich kráse.
Foťte pod mostem, nad mostem, na mostě, před mostem.... nechám na Vaší kreativitě, umu a fantazii.
Budeme se moc tešit na Vaší tvorbu.
Dobré světlo a dobrou cestu přes mosty... Mahulena a Ivana
Vzkaz redakci - dostali jste můj e-mail prosím? Můžete oficiálně vyhlásit nové TD na září? Díky. I.
Výsledky TD jsem zasilala jak v komentářích na adminina, tak ještě včera ráno na mail redakce, ale, krom toho, že se výsledky zkbrazily v komentářích, tak se stále TD Kruhy, spirály "tváří " jako neukončené. U soutěže je napsáno, ze čeká na vyhodnocení. Nevím v čem je problém, že není oficiálně jedna soutěž ukončena a vyhlášeno nové téma. Jindra
.. omylem jsem informaci odeslala 2x
"Výsledky TD jsem zasilala jak v komentářích na adminina, tak ještě včera..." - zobrazit celý komentář
Výsledky TD zpracovává a odesílá vítěz, tak nevím, proč jsi to odesílala Ty?
"Výsledky TD zpracovává a odesílá vítěz, tak nevím, proč jsi to odesílala Ty..." - zobrazit celý komentář
Jestli tomu dobře rozumím, tak vítěz jednak stanoví nové TD a pak počítá jeho výsledky. Jako vítěz minulé soutěže TD jsem to tedy udělala. Myslím, že je to tak správně, nebo jak by to mělo být? J.
"Jestli tomu dobře rozumím, tak vítěz jednak stanoví nové TD a pak počítá..." - zobrazit celý komentář
Udělala jsi to správně, někdy to chvilku trvá, ale určitě se tam výsledky brzy objeví.
Hezký den, moc se omlouvám za zpoždění vložení nového TD a výsledků. Bohužel ležím v nemocnici a mám zlomené 2 obratle. Večer u sebe budu mít PC, tak to vše nahraji. Děkuji za pochopení. AŠ
"Hezký den, moc se omlouvám za zpoždění vložení nového TD a výsledků...." - zobrazit celý komentář
Tak to není dobrá zpráva. Přeji ať se uzdravíte rychle a pořádně.
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).