Téma dne "KRUHY, SPIRÁLY"- čtvrtek 3.8.

• páleníček
    páleníček
    09.08.2023 14:25

Blahopřeji "pětikoalici na stupních vítězů" a zdravím všechny aktivní účastníky TD !!!

• Marimona
    Marimona
    09.08.2023 20:11

Milí TD nadšenci, již včera v noci jsem do redakce zaslala nové TD, ale koukám, že se zatím zde nic neprojevilo... nechci Vás už déle natahovat, hodiny tikají a tak bychom Vám rády s Mahulenou představily nové TD v této komunikaci.

• Marimona
    Marimona
    09.08.2023 20:13

Nové TD - ¨Mosty¨
    Most - symbol spojování, kontaktu, komunikace, překonávání překážek a vzdáleností... symbolika mostu má také bohaté zastoupení v mnoha mytologiích, často také nese spirituální kvalitu přechodu z jednoho světa do druhého.
    Krom toho je mnoho zajímavých staveb mostů (nejen ten Karlův :)) s originální architekturou, jsou mosty moderní, historické, jednoduché, opentlené dekorací a sochami...
    Hledejte a vytvořte zajímavé snímky mostů, jeho symboliky třeba i v abstrakci. Nafoťte mosty z různých úhlů pohledů, za denního světla či během modré hodinky či v noci, detaily či mosty v celé jejich kráse.
    Foťte pod mostem, nad mostem, na mostě, před mostem.... nechám na Vaší kreativitě, umu a fantazii.
    Budeme se moc tešit na Vaší tvorbu.
    Dobré světlo a dobrou cestu přes mosty... Mahulena a Ivana

Vzkaz redakci - dostali jste můj e-mail prosím? Můžete oficiálně vyhlásit nové TD na září? Díky. I.

• Jinka
    Jinka
    10.08.2023 11:45

Výsledky TD jsem zasilala jak v komentářích na adminina, tak ještě včera ráno na mail redakce, ale, krom toho, že se výsledky zkbrazily v komentářích, tak se stále TD Kruhy, spirály "tváří " jako neukončené. U soutěže je napsáno, ze čeká na vyhodnocení. Nevím v čem je problém, že není oficiálně jedna soutěž ukončena a vyhlášeno nové téma. Jindra

• Jinka
    Jinka
    10.08.2023 11:45

.. omylem jsem informaci odeslala 2x

• casablanca
    casablanca
    10.08.2023 18:32
    Reaguje na Jinka 10.08.2023 11:45:

"Výsledky TD jsem zasilala jak v komentářích na adminina, tak ještě včera..." - zobrazit celý komentář

Výsledky TD zpracovává a odesílá vítěz, tak nevím, proč jsi to odesílala Ty?

• Jinka
    Jinka
    10.08.2023 22:12
    Reaguje na casablanca 10.08.2023 18:32:

"Výsledky TD zpracovává a odesílá vítěz, tak nevím, proč jsi to odesílala Ty..." - zobrazit celý komentář

Jestli tomu dobře rozumím, tak vítěz jednak stanoví nové TD a pak počítá jeho výsledky. Jako vítěz minulé soutěže TD jsem to tedy udělala. Myslím, že je to tak správně, nebo jak by to mělo být? J.

• Míla Vildová
    Míla Vildová
    11.08.2023 02:03
    Reaguje na Jinka 10.08.2023 22:12:

"Jestli tomu dobře rozumím, tak vítěz jednak stanoví nové TD a pak počítá..." - zobrazit celý komentář

Udělala jsi to správně, někdy to chvilku trvá, ale určitě se tam výsledky brzy objeví.

• Adam Švarc
    Adam Švarc
    Admin
    Autor
    11.08.2023 08:44

Hezký den, moc se omlouvám za zpoždění vložení nového TD a výsledků. Bohužel ležím v nemocnici a mám zlomené 2 obratle. Večer u sebe budu mít PC, tak to vše nahraji. Děkuji za pochopení. AŠ

• casablanca
    casablanca
    11.08.2023 10:40
    Reaguje na Adam Švarc 11.08.2023 08:44:

"Hezký den, moc se omlouvám za zpoždění vložení nového TD a výsledků...." - zobrazit celý komentář

Tak to není dobrá zpráva. Přeji ať se uzdravíte rychle a pořádně.

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse