"Česká příroda v detailech" do 15.8.

• MaTal
    MaTal
    02.07.2023 14:44

Se zájmem jsem si prohlédla dosud zaslané fotografie a taky konečně přečetla pečlivě zadání. A to mě přivedlo k napsání tohoto příspěvku. Samotný název se mi velmi líbil a začala jsem přemýšlet, co by asi mělo být obsahem a odpověděla jsem si – realistické detaily. „Květiny, listy, textury, hory, vodní toky, zvířata nebo jiné přírodní prvky“, není toho trochu moc? Obzvláště, když se ještě vyhotoví fotografie realistické a v „uměleckém“ (nevím, jak to lépe nazvat) provedení. Vzhledem k tomu, že je to soutěž o ceny, je asi těžko dělat samostatné kategorie, i když by to taky bylo možné, při zachování absolutních tří nejvyšších oceněn í a potom jen třeba vždy první tři místa v každé kategorii. Soutěž ale už běží, takže se s tím nic neudělá a nám, vlastně mně zbude jen problém, jak fotky v takovém tematickém rozptylu vůbec hodnotit. Budu se držet názvu a toho, jak jsem jej na první dobrou pochopila, i když taková fotka vodního víru tady bude mít své místo a svým způsobem to bude taky „detail“. Nemám ambice na bodované umístění, ale baví mě soutěžit – vymýšlet a zkoušet nápady realizovat. Všem dobré světlo, pevnou ruku, nápady a štěstí na náhody, bez kterých to ne úplně jde. MT PS - A jdu lovit!

• Atropina
    Atropina
    31.08.2023 19:53

https://www.fotoaparat.cz/clanek/1708/pravidla-soutezi-na-fa/

• honzinhodobes
    honzinhodobes
    06.09.2023 19:24

Dobrý den, bude ještě tento rok nějaká obdobná soutěž?

• Adam Švarc
    Adam Švarc
    Admin
    Autor
    06.09.2023 20:18
    Reaguje na honzinhodobes 06.09.2023 19:24:

"Dobrý den, bude ještě tento rok nějaká obdobná soutěž?..." - zobrazit celý komentář

Zdravím, jedna dvouměsíční soutěž již probíhá, ale s odlišným tématem.

Zapojit se můžete zde: www.fotoaparat.cz/fotogalerie/galerie/369/

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Přiložené fotografie u diskuse

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse