-
Dotazy a připomínky |
19
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
11
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Fotogalerie |
8
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
3
příspěvky za
posledních
30
dnů
.... ještě fotku obrazovky až Tamy smaže :-)
"Děkuji !!!! smallgrammar, právě pro tohle jsem toto vlákno založila. Opět ...." - zobrazit celý komentář
Niet zač. Ja ďakujem Vám, že ste založili toto vlákno. Že ste si dali tú námahu, ktorá ide aj proti prúdu, totiž, povedal by som, mať kritický postoj vo veciach, kde je tak ľahké nevidieť sa veľmi nenosí. Verím, že by bolo fér pri požití "photo-AI" taký obrázok označiť, ideálne používateľom, ktorý ho za seba sem na web vkladá. O použití aj keby len častí obrázkov, ktoré patria niekomu inému ani nevravím.
Další dílo Tamy :-)
... ještě foto obrazovky, pro pořádek, až bude smazáno, jak je zvykem :-)
Diskuzi jsem nahlásila, nevím, co víc udělat, aby se to dostalo k mocným... všemocným. Dřív se tu banovalo o 106 za údajně nevhodné komentáře, teď si tu může dělat kde kdo kde co, krást a lhát, že nekrade, i když jsou proti němu důkazy a slovnĕ napadat ty, jež na krádež upozorňují :( Mocným všemocným je i šumák, že tu mnoho lidí má problémy s připojením...
Ještě jsem diskuzi nakopírovala do dotazů a připomínek...
Děkuji, udělali jsem pro spravedlnost co jsme mohli :-)
To je síla celkem.
Co admini, ti na to kašlou?
"To je síla celkem. Co admini, ti na to kašlou?..." - zobrazit celý komentář
ano
AI bude za chvíli tak trochu součástí každého editoru. Momentálně také dost pracuji s AI, ale když bych něco vložil tak to aspoň napíšu, ale tohle je celkem přes čáru :-(
Spolupracuji poslední rok s Adobe na učení jejich AI (Firefly) pro tvorbu fotek a v blízké budoucnosti i videa a tak už také mám tak trochu v oku co je a co není real. Spíš mám obavy, že v budoucnu už to rozpoznat bude opravdu tvrdý oříšek...
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).