PODFUKY , fakt to nikdo nevidí?

• Lenka Klimtová
    Lenka Klimtová
    Autor
    26.07.2023 19:59

.... ještě fotku obrazovky až Tamy smaže :-)

• smallgrammar
    smallgrammar
    26.07.2023 20:27
    Reaguje na Lenka Klimtová 26.07.2023 19:42:

"Děkuji !!!! smallgrammar, právě pro tohle jsem toto vlákno založila. Opět ...." - zobrazit celý komentář

Niet zač. Ja ďakujem Vám, že ste založili toto vlákno. Že ste si dali tú námahu, ktorá ide aj proti prúdu, totiž, povedal by som, mať kritický postoj vo veciach, kde je tak ľahké nevidieť sa veľmi nenosí. Verím, že by bolo fér pri požití "photo-AI" taký obrázok označiť, ideálne používateľom, ktorý ho za seba sem na web vkladá. O použití aj keby len častí obrázkov, ktoré patria niekomu inému ani nevravím.

• Lenka Klimtová
    Lenka Klimtová
    Autor
    24.09.2024 17:11

Další dílo Tamy :-)

• Lenka Klimtová
    Lenka Klimtová
    Autor
    24.09.2024 18:20

... ještě foto obrazovky, pro pořádek, až bude smazáno, jak je zvykem :-)

• Lenka Strnadová
    Lenka Strnadová
    25.09.2024 03:31

Diskuzi jsem nahlásila, nevím, co víc udělat, aby se to dostalo k mocným... všemocným. Dřív se tu banovalo o 106 za údajně nevhodné komentáře, teď si tu může dělat kde kdo kde co, krást a lhát, že nekrade, i když jsou proti němu důkazy a slovnĕ napadat ty, jež na krádež upozorňují :( Mocným všemocným je i šumák, že tu mnoho lidí má problémy s připojením...

• Lenka Strnadová
    Lenka Strnadová
    25.09.2024 03:39

Ještě jsem diskuzi nakopírovala do dotazů a připomínek...

• Lenka Klimtová
    Lenka Klimtová
    Autor
    25.09.2024 14:20

Děkuji, udělali jsem pro spravedlnost co jsme mohli :-)

• MV-foto
    MV-foto
    27.09.2024 12:09

To je síla celkem.
    Co admini, ti na to kašlou?

• Lenka Klimtová
    Lenka Klimtová
    Autor
    27.09.2024 13:08
    Reaguje na MV-foto 27.09.2024 12:09:

"To je síla celkem. Co admini, ti na to kašlou?..." - zobrazit celý komentář

ano

• Petr Dvořák-obrazprovas.cz
    Petr Dvořák-obrazprovas.cz
    28.09.2024 20:58

AI bude za chvíli tak trochu součástí každého editoru. Momentálně také dost pracuji s AI, ale když bych něco vložil tak to aspoň napíšu, ale tohle je celkem přes čáru :-(
    Spolupracuji poslední rok s Adobe na učení jejich AI (Firefly) pro tvorbu fotek a v blízké budoucnosti i videa a tak už také mám tak trochu v oku co je a co není real. Spíš mám obavy, že v budoucnu už to rozpoznat bude opravdu tvrdý oříšek...

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Přiložené fotografie u diskuse

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse