PODFUKY , fakt to nikdo nevidí?

• Lenka Klimtová
    Lenka Klimtová
    Autor
    16.05.2023 18:58

...montáž z cizí kresby , dokonce se dostal do TOP

• Lenka Klimtová
    Lenka Klimtová
    Autor
    16.05.2023 19:02

....obrázek vytvořený umělou inteligencí...stačí se podívat na prsty.
    Anebo Tamy, co si zaplatit lepší verzi :-D
    ...mimochodem taktéž je v TOP

• Lenka Klimtová
    Lenka Klimtová
    Autor
    16.05.2023 19:53

škoda je, že na fotografickém serveru jsou lidé kteří se nechtějí učit fotit, fotografie je nazajímá......vlastně nevím proč tady jsou, aby měli nějakou blbost v TOP??? To snad nemůže zajímat nikoho.......leda snad pokud je Tamy 9-ti leté dítě,....takto se omlouvám to bych dokázala pochopit :-)

• E.B.E
    E.B.E
    16.05.2023 21:30

bohužel je to tady každýmu fuk :-( Upozorňoval jsem už několikrát pod fotkou, přes upozornění si ostatní stejně jedou svoje šestkový blues. A vidím, že většinu těchto děl už smazala. Přesto se ještě najde pár přesvědčivě "autorských" kousků

• E.B.E
    E.B.E
    16.05.2023 21:32

...tohle je samozřejmě jen "špička ledovce". Co čekáš, že se teď (po založení vlákna) stane ? Ani upozornění na nepoctivé výherce soutěží nezaznamenalo povšimnutí, ne tak řešení

• Lenka Klimtová
    Lenka Klimtová
    Autor
    18.05.2023 15:45

Tak to jsem netušila, že je to tak zlé, nejsem tu tak často tak jsem to postřehla až teď.
    K čemu je to vlákno dobré se ptáš, tak alespoň k tomu, že když takovou příšernost potkám znovu, vložím ji sem, možná to udělá i někdo další. Když nic, alespoň takové věci zmizí z fotogalerie (teď se osvědčilo, autorka to smazala), ale tady v tom vláknu nekalost zůstane jako taková třešnička a ukázka, čeho jsme schopni.
    Ještě mě zaráží, že taková "umělecká díla" tu nechávají adminové bez povšimnutí. Vždyť tím tento server ztrácí. A lidi, které zajímá opravdová fotografie se přestanou vracet a to je myslím škoda. Dobré světlo všem.

• E.B.E
    E.B.E
    18.05.2023 19:39
    Reaguje na Lenka Klimtová 18.05.2023 15:45:

"Tak to jsem netušila, že je to tak zlé, nejsem tu tak často tak jsem to..." - zobrazit celý komentář

...kdepak bez povšimnutí. Poradí "podvodníkovi", jak pravidla obejít a na (několikeré) upozornění na podvod prohlásí, že už se s tím "nedá nic dělat" :-(

• Lenka Klimtová
    Lenka Klimtová
    Autor
    18.05.2023 21:12
    Reaguje na E.B.E 18.05.2023 19:39:

"...kdepak bez povšimnutí. Poradí "podvodníkovi", jak pravidla obejít a na ..." - zobrazit celý komentář

.... jaký to má smysl? Čím to tomuto serveru prospěje?

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Přiložené fotografie u diskuse

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse