Fakt úplně ve stejný čas. Toho kluka s notebookem jsem také viděl přesně tady :) Úplně jsem nevěděl, co na počítači dělá. Pěkná fotka z podhledu. Černobílá je super. Tím, že je ukrajinská vlajka modro-žlutá, tak jsem to většinou nechal jak to vylezlo z foťáku...
Svět je maly...
Ty "jablečníci" působili komediálně. Tragikomedie. Když si objednali demonstraci, netušili jako my všichni, že Rusové napadnou tak obrovskou zemi, jako je Ukrajina a to rovnou raketami. Do muzea v 1968 stříleli naštěstí jen samopaly
Pěkný článek a pěkné fota, též jsem byl v sobotu a podle fotek ve stejný čas ?
Posílám též jednu ...
Fakt úplně ve stejný čas. Toho kluka s notebookem jsem také viděl přesně tady :) Úplně jsem nevěděl, co na počítači dělá. Pěkná fotka z podhledu. Černobílá je super. Tím, že je ukrajinská vlajka modro-žlutá, tak jsem to většinou nechal jak to vylezlo z foťáku...
"Fakt úplně ve stejný čas. Toho kluka s notebookem jsem také viděl přesně..." - zobrazit celý komentář
Tys byl asi ten co klečel se Sony a já stál vedle a fotil tu ženu s dítětem...
Jinak mi přišlo nedůstojné vedlejší demonstrace za zdražení jablek""
Svět je maly...
Ty "jablečníci" působili komediálně. Tragikomedie. Když si objednali demonstraci, netušili jako my všichni, že Rusové napadnou tak obrovskou zemi, jako je Ukrajina a to rovnou raketami. Do muzea v 1968 stříleli naštěstí jen samopaly
Jasně netušili, ale v této situaci, to měli zabalit, bylo to ostudné, nikoho nezajímá zdražení jablek " bylo to dost trapné a nevkusné....
Souhlas
Zdravím Andreji, mám štěstí na úžasného foto pedagoga.
díky Honza
Parádní. Fotky i každá taková akce !
!!! Stop Putin - No war !!!
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).