-
Diskuse ke galeriím |
19
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
6
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
3
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
3
příspěvky za
posledních
30
dnů
Už je ráno?? :)
Velká gratulace vítězům, tohle bylo hezké téma... a těším se na další, třeba při něm zase manžel uklidí část garáže ;)
A abych nezapomněla... ahoj, Tomáši!
Velká gratulace vítězům a díky Marimoně za téma i hodnocení.
Těším se na nové téma, jistě bude zajímavé.
Gratulace těm na bednách a Tomaášovi obvzlaášte. Teším se na další TD. A díky za organizaci a sčítání.
Marimoně dík za průběžný dozor a (za této účasti nelehké) sčitání.
Vítězi i všem na bedně gratulace.
Těším se na téma a další TD.
Nové téma dne zní Na dně. Volil jsem mezi tímto tématem a Neviditelným. Nakonec jsem zvolil téma Na dně, jelikož mi připadá aktuální z mnoha důvodů. Jsme na dně s vodou, jsme na dně s morálkou, etikou i estetikou, s mezilidskými vztahy (Fotoaparát je výjimka), o rodině nemluvě. Nicméně ponechávám Vaší fantazii, zda pojmete toto téma jako filosofické nebo sociologické, či jako pohled na dno moře, řeky či rybníku, na dno sklenice či šálku, či na dno existence. Jen Vás prosím,vynechte tentokrát lidi bez domova a buďte etičtí. Děkuji Tomáš
"Nové téma dne zní Na dně. Volil jsem mezi tímto tématem a Neviditelným...." - zobrazit celý komentář
To je velká a krásná výzva :-)
"To je velká a krásná výzva :-)..." - zobrazit celý komentář
Snažil jsem se na jedné straně o myšlenku, na druhé o šíři. Ale stejně ten Neviditelný mi nedá spát.
Chapu. Ten je také dobrý :-)
"Snažil jsem se na jedné straně o myšlenku, na druhé o šíři. Ale stejně ten..." - zobrazit celý komentář
https://www.fotoaparat.cz/fotogalerie/fotografie/160900/?page=66a3347be7502665d93ce5576fe0e3ff
...tahle fotka se mi vybavila... jedna z těch, co si je nosím v hlavě...
"https://www.fotoaparat.cz/fotogalerie/fotografie/160900/?page..." - zobrazit celý komentář
Ta je výborná, inspirativní. Děkuji. Ale to uklízení garáže asi nehrozí, omlouvám se.
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).