• Michal Kupsa
    Michal Kupsa
    17.04.2007 08:35

Ahoj Marku, peknej clanek a hlavne uzasny fotky, moc libi ....

• Borievky
    Borievky
    17.04.2007 08:38

velmi dobre citanie marek, vies narabat nie len s fototechnikou ale aj so slovom a to je fajn. zabery paradne len co je pravda.
    vdaka

• Zdeněk Kučera
    Zdeněk Kučera
    17.04.2007 08:38

Povedené fotky.

• Ivan Šteiner
    Ivan Šteiner
    17.04.2007 08:52

Super čítanie aj parádne fotky...

• Jozef Doboš
    Jozef Doboš
    17.04.2007 08:59

to ste museli vyzerat strasne podozrivo, ked vam nechceli pustit vybavu do kabiny lietadla :)

Ja z tych tisicov km, co mam nalietane, zakazdym prejdem bez problemov s obrovskym ruksakom, na ktorom je stativ z vonku len tak volne pripnuty (3kg) pricom zvysok ruksaku s laptopom, jednym telom a objektivmi ma dalsich 10kg. Iba teraz mi po prechode roentgenu aj do detailu povyberali vsetko, co sa v ruksaku nachadzalo, ale vo vseobecnosti ich viac zaujimaju sminky a kremiky zien, ako moje skla.

S tym rucnim checkovanim transparentov, to je skvely napad, este som neskusal, koncom leta budem musiet doviest velke mnozstvo velvie, hadam ich z chladnicky na letisku neporazi :D

clanok a fotky paradne, presne takto si to clovek predstavuje. moja poklona,

Jozo

• Radim Spitzer
    Radim Spitzer
    17.04.2007 12:30

paradni clanek, nadherne fotky!!!
    Ahoj, R.

• hyzdic
    hyzdic
    17.04.2007 12:49

Jozef, skor batohy asi vyzerali podozrivo velke, tak ich uzkoprsa tetuska na check-ine prikazala zvazit a uz sa to viezlo. Nebolo s nimi hnutia (nie s batohmi, lez s tetami) dobrym ci zlym slovom, krikom, ani priplatkom. Velmi neprijemny zazitok divat sa z okienka, ako narabaju s batozinou pri prekladani, ked vies, co tam mas... :-)

A dakujem vsetkym za zastavenie a par prijemnych slov, potesilo.

• Tom Z.
    Tom Z.
    17.04.2007 12:52

Pekny clanek a jeste lepsi fotky.

• Lukáš Buryánec buryanec.ic.cz
    Lukáš Buryánec buryanec.ic.cz
    17.04.2007 15:55

pěkný článek a nádherný fotky

• Roman Hanes
    Roman Hanes
    17.04.2007 17:47

podarilo sa, fotky tiez super, :)

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse