-
Diskuse ke galeriím |
11
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
8
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Ahoj Marku, peknej clanek a hlavne uzasny fotky, moc libi ....
velmi dobre citanie marek, vies narabat nie len s fototechnikou ale aj so slovom a to je fajn. zabery paradne len co je pravda.
vdaka
Povedené fotky.
Super čítanie aj parádne fotky...
to ste museli vyzerat strasne podozrivo, ked vam nechceli pustit vybavu do kabiny lietadla :)
Ja z tych tisicov km, co mam nalietane, zakazdym prejdem bez problemov s obrovskym ruksakom, na ktorom je stativ z vonku len tak volne pripnuty (3kg) pricom zvysok ruksaku s laptopom, jednym telom a objektivmi ma dalsich 10kg. Iba teraz mi po prechode roentgenu aj do detailu povyberali vsetko, co sa v ruksaku nachadzalo, ale vo vseobecnosti ich viac zaujimaju sminky a kremiky zien, ako moje skla.
S tym rucnim checkovanim transparentov, to je skvely napad, este som neskusal, koncom leta budem musiet doviest velke mnozstvo velvie, hadam ich z chladnicky na letisku neporazi :D
clanok a fotky paradne, presne takto si to clovek predstavuje. moja poklona,
Jozo
paradni clanek, nadherne fotky!!!
Ahoj, R.
Jozef, skor batohy asi vyzerali podozrivo velke, tak ich uzkoprsa tetuska na check-ine prikazala zvazit a uz sa to viezlo. Nebolo s nimi hnutia (nie s batohmi, lez s tetami) dobrym ci zlym slovom, krikom, ani priplatkom. Velmi neprijemny zazitok divat sa z okienka, ako narabaju s batozinou pri prekladani, ked vies, co tam mas... :-)
A dakujem vsetkym za zastavenie a par prijemnych slov, potesilo.
Pekny clanek a jeste lepsi fotky.
pěkný článek a nádherný fotky
podarilo sa, fotky tiez super, :)
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).