• Petr Macenauer
    Petr Macenauer
    19.07.2006 08:27

moc zajímavý článek

• Jiří Palacký
    Jiří Palacký
    19.07.2006 15:54

Ta poslední kapitola je nepřesná. Unialisté jsou katolíci východního obřadu.

• Prcek Radek Heil
    Prcek Radek Heil
    19.07.2006 17:28

dobrej článek 30.července pozdě v noci vyjíždím vlakem z Pardubic směr Ukrajina. Moc se těším

• David Svatoš
    David Svatoš
    20.07.2006 09:47

Je to 10 dní, co jsem se odtam vrátil... Můžu vřele doporučit. Nádherná příroda, dobří lidé s velkým srdcem, a v neposlední řadě pro nás velice lacino. Je tam stále na co koukat, mluvit s lidmi.. Prostě paráda. Příští rok jedu stopro zase a rozhodně na dýl..

• Robert Macháček
    Robert Macháček
    20.07.2006 13:23

Ukrajinu můžu vřele doporučit všem kdo mají rádi nádhernou přírodu a velmi milé lidi. Když budete chtít nepotkáte v horách pár dní živáčka, možná baču, který se vás bude ptát jestli okolo nebežel jeho kůň, co se mu před 3mi dny zaběhl. Bude vás samozřemě zvát do své salaše. Pár fotografií (převážně z přírody) a nějaké další povídání najdete na mém webu tady:
    http://lighthunt.net/public/albums/2005_07_01_Ukrajina/index.html
    tady je pár vybranějších fotek:
    http://lighthunt.net/photo/landscape/Ukrajina/index.html

• Petr Kubesa 1
    Petr Kubesa 1
    26.07.2006 21:51

Andreji, výborný článek. O Zakarpatí by se toho dalo napsat spoustu. Zrovna dneska jsem se z Ukrajiny vrátil. Úžasná příroda a ještě úžasnější lidé. Pěkně jsi to napsal s tím, že když tam lidé jedou, tak ať se nechovají a nefotí jako ve skanzenu.
    Jen co mě na Ukrajině trochu zarazilo je to, že jsem po celou dobu své cesty našel pouze dva odpadkové koše ve formě jakési papírové krabice. Řešení odpadu je tam opravdu zoufalé. Lidi hází odpadky za hlavu do nejbližšího křoví s výrazem "žádný problém". Třeba se to změní.
    Díky za článek.

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse