-
Diskuse ke galeriím |
19
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
9
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
6
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
3
příspěvky za
posledních
30
dnů
pěkný článek, a žes ho dlouho sliboval, dověděl jsem se o něm až od kámoše, jsem se léčil v lese, a ... a dík za ty mistry, ještě že jsem podle abecedy tak vpředu! ;o)))
Kristinka: Těch červených je spousta druhů a některé jsou dost běžné, jako třeba Vážka obecná (Sympetrum vulgatum). Pokud zrovna na "tvé" lokalitě nejsou, tak si zkus vyrazit klidně jen o pár kilometrů jinam a jistě brzy nějakou "ulovíš". Držím palec a přeji dobré světlo.
Tomáš: Já ty blesky obyl proto, že je v podstatě na vážky vůbec nepoužívám a tak ani nemám co psát. Pokud ale máš s blesky delší zkušenost, tak o tom něco napiš, rádi to zveřejníme.
Jinak všem moc dík za kometáře !
To je pravda, omlouvám se, nechtěně jsem mystifikoval. Já v té chvíli uvažoval pouze nad šidélky(to kvůli tomu samé "modré"), ale nedošlo mi, že Kristýnka tou červenou nejspíš myslela nějakou vážku z rodu Sympetrum.
Lanius: Nemyslím, že by jsi mystifikoval, protože šidélko ruměnné je taky moc pěkný druh, který je díky svému zbarvení stejně atraktivní, jako větší klasické vážky červeného zbarvení. Bohužel je ale méně hojné ....
Moc pěkně napsáno,taky rád a často fotím tuhle hmyzí sortu ale i tak jsem se dozvěděl některé nové skutečnosti.Myslím si že je to pro ty co s nimi teprve začnou dost přínosný článek.Za sebe děkuji hlavně za odkazy:-)
Super článok.Možno by si zaslúžili vlastnú podkategóriu pod hmyzom:)
Lumis, tonyman: Dík, bude to nová rubrika "FotoInspirace" zaměřená na úzce specifické obory fotografie. Už mám pár dalších námětů ale trošku teď nestíhám ....
No, Michal....teraz aby som sa ešte viac snažil ;-) Článok je vynikajúci. Doplnil by som ešte že prvoradým cieľom fotografa je pozorovať a zachytiť okamih, nie zničiť živého tvora...i také "aranžmá" bohužiaľ občas vídať
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).