-
Diskuse ke galeriím |
18
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
6
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
6
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
3
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
Pokud chcete používat filtry, potřebujete k tomu kovový kroužek "Minolta ZCA-300 Adapter Ring" v ceně kolem 850 Kč. Šroubuje se na tělo fotoaparátu a zcela kryje vysunutou část objektivu. Dají se na něj našroubovat filtry s průměrem 52 mm. Používám s kruhovým polarizačním filtrem Marumi. Škoda, že se při nasazeném filtru nedá použít krytka objektivu. Bylo by pohodlné, kdyby šla celá sestava uložit do brašny.
ahoj,skvela stranka, skvela recenzia. som zaciatocnik,ale strasne rad by som sa venoval fotografovaniu ako hobby. mam zopar otazok:
1) aky je teda rozdiel medzi Z5 a Z3? nenasiel som to v recenzii podrobnejsie
2) je mozne robit Z3 alebo Z5 s pouzitim doplkoveho vybavenia infracervene fotografie? (strasne sa mi pacia a teda ak ano, ake vybavenie sa k Z3/5 hodi?)
3) odporucali by ste tento aparat pre mna ako zaciatocnika, ktory sa chce s fotografovanim trochu pohrat? urobil by som chybu kupenim Z3? pripadne, viete odporucit nejaky podobny fotoaparat v podobnej cenovej relacii?
dik
bajecnej clanek, diky....
máš sice fajnk články, ale na všechny Dimage mi připadaj skoro stejný, koneckonců to je furt ten samej foťák:)jinak v poho
Nevím jak Vy, ale já jsem si s tímhle foťákem fakt neporozumel. Zkoušel jsem ruzná nastavení,ale barvy jsou jiné než bych si představoval, trochu odlišné od skutečnosti, pri horšim světle šileně šumi a je toho víc. Dneska jsem si pořídil zase Olympus a je to nebe a dudy :o)Jestli o ní mate někido zajem, rád ji přenecham .o)
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).