Test digitálního fotoaparátu Konica Minolta Dimage Z5

• Aleš Tošovský
    Aleš Tošovský
    07.07.2005 09:32

Pokud chcete používat filtry, potřebujete k tomu kovový kroužek "Minolta ZCA-300 Adapter Ring" v ceně kolem 850 Kč. Šroubuje se na tělo fotoaparátu a zcela kryje vysunutou část objektivu. Dají se na něj našroubovat filtry s průměrem 52 mm. Používám s kruhovým polarizačním filtrem Marumi. Škoda, že se při nasazeném filtru nedá použít krytka objektivu. Bylo by pohodlné, kdyby šla celá sestava uložit do brašny.

• Majo 1
    Majo 1
    09.07.2005 09:33

ahoj,skvela stranka, skvela recenzia. som zaciatocnik,ale strasne rad by som sa venoval fotografovaniu ako hobby. mam zopar otazok:
    1) aky je teda rozdiel medzi Z5 a Z3? nenasiel som to v recenzii podrobnejsie
    2) je mozne robit Z3 alebo Z5 s pouzitim doplkoveho vybavenia infracervene fotografie? (strasne sa mi pacia a teda ak ano, ake vybavenie sa k Z3/5 hodi?)
    3) odporucali by ste tento aparat pre mna ako zaciatocnika, ktory sa chce s fotografovanim trochu pohrat? urobil by som chybu kupenim Z3? pripadne, viete odporucit nejaky podobny fotoaparat v podobnej cenovej relacii?
    dik

• Matouš Pokorný
    Matouš Pokorný
    04.08.2005 17:11

bajecnej clanek, diky....

• Martin Dostál
    Martin Dostál
    22.12.2005 12:12

máš sice fajnk články, ale na všechny Dimage mi připadaj skoro stejný, koneckonců to je furt ten samej foťák:)jinak v poho

• Milan R.
    Milan R.
    03.05.2006 23:54

Nevím jak Vy, ale já jsem si s tímhle foťákem fakt neporozumel. Zkoušel jsem ruzná nastavení,ale barvy jsou jiné než bych si představoval, trochu odlišné od skutečnosti, pri horšim světle šileně šumi a je toho víc. Dneska jsem si pořídil zase Olympus a je to nebe a dudy :o)Jestli o ní mate někido zajem, rád ji přenecham .o)

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse