Souhlasím s Kovo, ale chtěl bych upozornit na jednu nepřesnost. Píšete:
"... Na rozdíl od Dimage Z3, kde se obraz mezi hledáčkem a LCD překlápěl pomocí zrcadla, má u Dimage Z5 jak EVF hledáček, tak i TFT LCD svůj vlastní displej, shodně o rozlišení 114000 pixelů. ..."
Překlápění obrazu pomocí zrcadla z jednoho zobrazovače do hledáčku, nebo na zadní stěnu bylo použito u Z1 a Z2. U Z3 jsou také dva samostatné zobrazovače - pro EVF a displej na zadní stěně aparátu.
Kapsa: Dík za opravu, ona se v té záplavě všech možných aparátů, co Vám projdou rukama, může chyba podobného typu stát velmi snadno, ale od toho jsou zde bdělí čtenáři .... ;-)
Dobrá recenzia .. iste s ňou bolo veľa práce :) .. good job
Souhlasím s Kovo, ale chtěl bych upozornit na jednu nepřesnost. Píšete:
"... Na rozdíl od Dimage Z3, kde se obraz mezi hledáčkem a LCD překlápěl pomocí zrcadla, má u Dimage Z5 jak EVF hledáček, tak i TFT LCD svůj vlastní displej, shodně o rozlišení 114000 pixelů. ..."
Překlápění obrazu pomocí zrcadla z jednoho zobrazovače do hledáčku, nebo na zadní stěnu bylo použito u Z1 a Z2. U Z3 jsou také dva samostatné zobrazovače - pro EVF a displej na zadní stěně aparátu.
Petr
Petr: Jo, to je pravda - taky jsem si to už jednou popletl .... ;o))
P.S. - Opravim to ....
práce s tím byla, ale docela fajn příjemná :o)
Kapsa: Dík za opravu, ona se v té záplavě všech možných aparátů, co Vám projdou rukama, může chyba podobného typu stát velmi snadno, ale od toho jsou zde bdělí čtenáři .... ;-)
Petr: Já dík za upozonění - přesně tak, chybička se občas vloudí ....
Vynikající recenze. Uvažoval jsem o koupi tohdle foťáčku. Taky, že si ho koupím (přiměl mě k tomu tenhle článek)!
S pozdravem Jakub
Jakub: Myslím, že budeš spokojen - KonicaMinolta patří v této kategorii ke špičce ....
Cyphill: to mě upřímně těší a také zavazuje do budoucna pokračovat v testech tak jako u tohoto.
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).