-
Diskuse ke galeriím |
9
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Tema dne vymysli a vyhlasuje vitezka...Monika mi vcera nahlasila, ze to bude dneska vecer :) ...a tak predavam info dal :)
"Tema dne vymysli a vyhlasuje vitezka...Monika mi vcera nahlasila, ze to..." - zobrazit celý komentář
...to jsem ráda, obávala jsem se toho, že jej vymyslí někdo jiný za ni...
Ráda bych poděkovala za příležitost se soutěže účastnit a podělit se s Vámi o svou fotografii...samozřejmě děkuji za všechny komentáře a v neposlední řadě děkuji MSD za svou skvělou práci a energii. Myslím si, že by to pro nás měla být hlavně zábava s které se dá načerpat inspirace třeba pro naší další skvělou fotografii. Prosím, respektujme se a buďme na sebe hodní. Těším se na další příležitost. Mějte se všichni krásně. ZuzanaS
"Ráda bych poděkovala za příležitost se soutěže účastnit a podělit se s Vámi..." - zobrazit celý komentář
...zdravím, jsi jedním z těch uživatelů, o kterých jsem psala... důvod, proč jsi se zúčastnila??? I když hodnocení dodáno bylo... ale komentář žádný...
https://www.fotoaparat.cz/fotogalerie/lide/77022/komentare-uzivatele/
Jasně. Tak si představte, že všichni vložíme fotku/fotky, nenapíšem pod žádné fotky ani slovo, a pak pogratulujeme vítězi. To bude zábavička...
Přátelé!
Opravdu velmi vám všem děkuji. Samozřejmě za pochvaly, které mě pochopitelně moc těší. Ale především za vaši účast - za nové autory, kteří se zúčastnili poprvé a zapojili se, za autory, kteří se vrátili po přestávce i za tradiční účastníky. Děkuji také za komentáře u fotek a hodnocení. Věřím, že příště se k hodnocení osmělí i další.
Byla to zábava i radost. Měl jsem z toho pocit přátelství a jsem za to vděčný. Ještě jednou blahopřeji vítězce a těším se na další téma.
Dobré světlo :-)
Skromný dotaz - proč se čeká na vyhodnocení?
"Skromný dotaz - proč se čeká na vyhodnocení?..." - zobrazit celý komentář
Moje vyhodnocení je zde výše. Oficiální, zpracované administrací, zřejmě přijde po zpracování/ověření, možná s vyhlášením nového TD :-)
"Moje vyhodnocení je zde výše. Oficiální, zpracované administrací, zřejmě..." - zobrazit celý komentář
A to bylo slíbeno na dnes večer. Uvidíme, jsem na nové téma zvědavá. Od Moniky by mohlo být docela poetické :-)
Nové téma jsem dnes večer odeslala, jak jsem slíbila :-)
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).