Kde jsou širokoúhelníci a šupináči Epizoda XVII

• Petsen
    Petsen
    24.04.2014 15:53

Tos udělal dobře :)

• Karel Omes
    Karel Omes
    24.04.2014 16:07

to nevím

• Karel Omes
    Karel Omes
    24.04.2014 20:39

už je mi smutno :)

• oHuL
    oHuL
    24.04.2014 20:40

hlavně se nezbavovat prasátek ;-)

• Karel Omes
    Karel Omes
    28.04.2014 10:55

Náčelníku asi je načase napsat ti otevřený dopis.... Ty dobyt.... dobyvateli všeho širočinstva, doba pokročila, venku se oteplilo a tak všechno šu.. šupinatí, a my pořád nemáme instrukce, a to je slet za dveři... a já nevím kterými... A to jsem se dopr.. doopravdy snažil. Tele jsme prodal. Na slet nepovezu nic delšího jak 45mm/1,8 ,a možná dáli nejvyšší, tak i budu míti sebou novinku, 11,25mm širokáč.. Tak se pochlap, a místo chlas...chvalitebné činnosti se hluboko zamysli (ne zas moc, by jsi neupadl) a dej obratem věděti co, kde, kdy, jak, s kým, na kom a proč...
    s úctou vrchní Zamíchávač tvého Adrenalinu

• Pavel Vavřín
    Pavel Vavřín
    04.05.2014 20:27

Tak jsem ke svému širohledu připojil z daleké země dovezený přístroj zvaný GdedoPytleSu. Takže nyní již navždy nemohu ztratit správný směr a povědomí o své pozici.

... malý krok pro Fabia, nebadatelný krok pro lidstvo, však malými kročeji postoupíme postupně daleko vpřed.

• Jan Hrubý
    Jan Hrubý
    04.05.2014 22:55

a jseš si jistej, že cupitáš tím správným směrem? Abys místo toho nekličkoval jak zajíc :).

• Pavel Vavřín
    Pavel Vavřín
    05.05.2014 08:39

JH: již drahně let jsem názoru, že i vysedávání na jednom místě má svoje kouzlo :)

• Ten jehož šíři nelze změřit
    Ten jehož šíři nelze změřit
    Autor
    06.05.2014 01:05

Fabie, putovat daleko je k prdu. My širokoúhelníci uznáváme toliko putování doširoka (co nevylučuje mít GdePyčasu na stejném místě, avšak v myšlénkách pohybovati se všehomírem dle libosti).

Jinak hlášení všem: mám na kontě dalšího debilního teletářského zaměstnavatele. Tentokráte mám však již podruhé na kalhotách šlápotu já. Nevím, proč mě tak milují :-) Čárlí poraď, jak ty to děláš (já bych tě deaktivoval hned) :-)

• Karel Omes
    Karel Omes
    06.05.2014 14:09

v práci držím hubu náčelníku, ono to má něco do sebe...

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Přiložené fotografie u diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse