-
Diskuse ke galeriím |
19
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
9
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
6
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
3
příspěvky za
posledních
30
dnů
Tos udělal dobře :)
to nevím
už je mi smutno :)
hlavně se nezbavovat prasátek ;-)
Náčelníku asi je načase napsat ti otevřený dopis.... Ty dobyt.... dobyvateli všeho širočinstva, doba pokročila, venku se oteplilo a tak všechno šu.. šupinatí, a my pořád nemáme instrukce, a to je slet za dveři... a já nevím kterými... A to jsem se dopr.. doopravdy snažil. Tele jsme prodal. Na slet nepovezu nic delšího jak 45mm/1,8 ,a možná dáli nejvyšší, tak i budu míti sebou novinku, 11,25mm širokáč.. Tak se pochlap, a místo chlas...chvalitebné činnosti se hluboko zamysli (ne zas moc, by jsi neupadl) a dej obratem věděti co, kde, kdy, jak, s kým, na kom a proč...
s úctou vrchní Zamíchávač tvého Adrenalinu
Tak jsem ke svému širohledu připojil z daleké země dovezený přístroj zvaný GdedoPytleSu. Takže nyní již navždy nemohu ztratit správný směr a povědomí o své pozici.
... malý krok pro Fabia, nebadatelný krok pro lidstvo, však malými kročeji postoupíme postupně daleko vpřed.
a jseš si jistej, že cupitáš tím správným směrem? Abys místo toho nekličkoval jak zajíc :).
JH: již drahně let jsem názoru, že i vysedávání na jednom místě má svoje kouzlo :)
Fabie, putovat daleko je k prdu. My širokoúhelníci uznáváme toliko putování doširoka (co nevylučuje mít GdePyčasu na stejném místě, avšak v myšlénkách pohybovati se všehomírem dle libosti).
Jinak hlášení všem: mám na kontě dalšího debilního teletářského zaměstnavatele. Tentokráte mám však již podruhé na kalhotách šlápotu já. Nevím, proč mě tak milují :-) Čárlí poraď, jak ty to děláš (já bych tě deaktivoval hned) :-)
v práci držím hubu náčelníku, ono to má něco do sebe...
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).