-
Diskuse ke galeriím |
9
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
6
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Jaký objektiv na a7 ,ten v setu není vůbec ostrý FE 28-70 mm OSS
mám zájem o a7 ,děkuji za doporučení
28-70 je klasický seťák, na úrovni podobných 18-55 u APS-C fotoaparátů, jen dražší:-) Problém, je, že prémiovější 24-70/4 je jen o málo lepší. A7 má nově i velmi ostrou "profi" 24-70/2.8 ale to je docela raketa, cenou i váhou. A7 doporučuji s pevnými skly, nebo širokorozsahovým 24-240, který je také opticky stejný "seťák", ale aspoň za to člověk dostane slušný rozsah. Pro milovníky zoomů je zatím lepší volbu DSLR (píšu jako majitel a fanda A7, bohužel to tak ale je).
"Jaký objektiv na a7 ,ten v setu není vůbec ostrý FE 28-70 mm OSS mám zájem..." - zobrazit celý komentář
Co Vás vede k závěru, že 28-70 není vůbec ostrý? Dle mého názoru je ostrý zcela dostatečně.
"Co Vás vede k závěru, že 28-70 není vůbec ostrý? Dle mého názoru je ostrý..." - zobrazit celý komentář
Ja som objektív 28-70 mal, nieje vôbec až taký hrozný ako ho opisuju v niektorých recenziach, možno závisí aj od kusu... síce nieje to britva ale považujem ho za priemerný seťák.
"Co Vás vede k závěru, že 28-70 není vůbec ostrý? Dle mého názoru je ostrý..." - zobrazit celý komentář
Osobně mi vadí neostré okrajové části na širokém ohnisku. Jinak to jde.
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).