Doutník se balí ze sedmi druhů tabáku, který se suší sedm let.Tak zvaní"baliči doutníků",musí při své práci kouřit a tím kontrolovat kvalitu tabáku.Celý den jim je předčítáno z novin,aby se nenudili.
Doutník si kupujete podle množství momentálních financí a množství volného času.Důvodem je to,že doutník se netípá a později znova nezapaluje-po típnutí je znehodnocen.Také se neoklepává popel, jelikož funguje jako filtr.Kuřáci z naší malé skupinky zvědavců byli nadšeni hlavně nutností mít při práci neustále zapáleno.Tak tedy přeji každému milovníku doutníků dostatek financí, dostatek času a kvalitní ručně balený doutník !!!
Nemůžete komentovat. Nejste přihlášen(a).
Vdaka za zaujimave informacie o dutnikoch.
Mohla jsi aspoň zaostřit...
obcházela jsem ten pultík ze všech stran, světlo bylo bohužel slabé a moc fotkychtivých lidiček,bohužel jsem to s mým foťáčkem líp nesvedla.
Zajímavá fotografie.Myslím si, že to pro tebe byl pěkný zážitek...:-);-)
Poučné
za popis
zajímavé
skor by som isiel do detailov, popis je fajny, ale fotka, neviem. no.
fajn momentka
zajímavý dokument i informace
zajímave, a jsem o něco chytřejší Děkuji !!
Ježíšek drží ochrannou ruku. :)
zajímavý